Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Informare

Seminar pentru atragerea fondurilor necesare aplicării unor proiecte cu caracter regional şi internaţional

În perioada 15-18 august 2013, la iniţiativa Patronatului teritorial “Centrul de Dezoltare Nord-Est” în colaborare cu Asociaţia Juventus şi Fundaţia Ana, în localitatea Mănăstirea Humorului a avut loc un seminar cu scopul stabilirii unor parteneriate viabile pentru atragerea fondurilor necesare aplicării unor proiecte cu caracter regional şi internaţional. Au răspuns invitaţiei reprezentanţi ai unor ONG-uri cu experienţă în aplicarea unor proiecte similare din Ucraina, Republica Moldova, precum şi din Suceava, Bacău, Oneşti, Bucureşti. Din partea administraţiei au salutat această iniţiativă dl Cristian Şologon - director al Cancelariei Prefectului, dna Irina Macsim - şef Birou Programe Europene la Consiliul Judeţean Suceava, iar din partea Blocului Naţional Sindical Filiala Suceava - dl Iordănel Secrieru.

Preşedintele Patronatului teritorial “Centrul de Dezvoltare Nord-Est”, dl Adrian Bădăluţă, a insistat asupra necesităţii constituirii de urgenţă a echipelor de proiect, precizând că “anul 2014 trebuie să ne prindă cu proiecte gata de depunere, fondurile europene reprezentând o rampă de relansare a vieţii economice în cea mai săracă regiune din România. Nu avem voie să ratăm această şansă, organizaţia noastră manifestându-şi întreaga disponibilitate în colaborarea cu structuri similare din ţară şi străinătate, cu administraţia locală şi sindicatele”.

Cornel Grosar, preşedintele Asociaţiei Juventus şi moderatorul seminarului, a constatat că “prezenţa unor specialişti în scrierea şi derularea proiectelor cu finanţare naţională şi internaţională constituie o certitudine a trecerii foarte rapide de la starea de iniţiativă la cea de realizare, exemple concrete fiind două proiecte de amploare propuse în cadrul acestor întâlniri de lucru, precum şi invitaţiile partenerilor din străinătate de a colabora la proiecte pe care aceştia le desfăşoară. Scopul nostru comun este de a înfiinţa noi locuri de muncă şi de a găsi resurse pentru investiţii”.

Patronatul teritorial “Centrul de Dezvoltare Nord-Est” este o organizaţie autonomă, patronală, profesională, nonguvernamentală, nonprofit, de interes comunitar şi îşi propune să se implice activ în activităţi care să impulsioneze economia regională prin atragerea de resurse interne şi externe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seminar pentru atragerea fondurilor necesare aplicării unor proiecte cu caracter regional şi internaţional.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Seminar pentru atragerea fondurilor necesare aplicării unor proiecte cu caracter regional şi internaţional5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei