Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 dec 2011 - Anul XVI, nr. 289 (4887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ecuaţie în lucru pentru municipiul Rădăuţi

După mai bine de 21 de ani de la Revoluţie, România trebuie să se reconfigureze. E timpul ca societatea să renască, şi aici mă refer la comunitatea din care fac parte, respectiv Rădăuţi. Director la SC Servicii Comunale SA, cu o responsabilitate mare în ceea ce priveşte această comunitate, am început a urmări nevoile oamenilor şi decepţiile acestora.

Avem nevoie de tineri, avem nevoie de oameni şi, mai mult de atât, să nu uităm că suntem oameni. Încercând să găsesc o soluţie de a face ceva şi nu de a spune doar, am constatat nevoia de implicare socială. Proiecte mici cu impact direct asupra oamenilor, create de oameni şi cu impact direct în ceea ce priveşte viaţa în această comunitate. Responsabilitatea socială, o componentă de bază a unei societăţi sănătoase. Aş vrea să mă implic şi să adun alături de mine tineri şi oameni preocupaţi de acest gen de proiecte. Împreună putem reuşi şi împreună putem aduce o oază de lumină în rândul rădăuţenilor.

Avem nevoie de societate şi societatea de noi. Oamenii nu sunt simple cifre, iar nevoile lor nu trebuiesc supuse unor calcule matematice. Pornind de la acţiuni de responsabilitate socială putem crea o strategie de dezvoltare a Rădăuţiului împreună cu locuitorii acestei urbe şi, mai mult, putem aduce transparenţa de care este nevoie în aparatul administrativ public. 

Atât de multe scandaluri aduse în faţa cetăţenilor, atât de multe probleme puse pe tapet de diverse persoane publice nu au făcut decât să îngroape calitatea umană. Nu văd rostul acestora şi nici nu consider că merită a fi tratate ca nişte posibile soluţii pentru această comunitate. Rădăuţiul trăieşte şi pluteşte în derivă! Cred că este timpul să îi dăm o direcţie şi să arătăm că se poate, dar pentru aceasta este nevoie de implicare colectivă, aşa cum am spus, doar împreună putem să dăm sănătate şi vitalitate societăţii rădăuţene.

Trăiesc cu speranţa că demersul meu este un început şi Dumnezeu să ne ajute!

 

Nistor TĂTAR

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ecuaţie în lucru pentru municipiul Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ecuaţie în lucru pentru municipiul Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei