Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din inimă pentru inimi minunate, suflete nobile!

Marea mea rugăminte este aceea de a fi publicate rândurile mele. Aceasta ar fi răsplata sufletească pentru ceea ce, în Spitalul Judeţean Suceava, fiinţe minunate au făcut pentru mine. Internată la Secţia Reumatologie et. VII – dr. Belibou Georgeta, ne-am bucurat de un tratament medical şi sufletesc, cum rar întâlneşti în zilele de azi.

Cuvintele mele sunt puţine pentru a reda calităţile de medic, care poartă cu cinste halatul alb, ale dragei şi cu rare calităţi doamne dr. Belibou Georgeta. Această doamnă cunoaşte medicină, dar şi sufletul de o rară nobleţe, bunătate, sincer, caracterizează portretul medicului care luptă pentru ameliorarea, tratarea omului bolnav, trist, sărac, singur.

Sunt pacienta doamnei doctor de zeci de ani şi alt medic poate n-ar fi luptat atât pentru ca eu să mai supravieţuiesc, căci am multe, grele, boli, iar pensia mea este de mizerie (353 lei).

Am ieşit din spital cu ameliorarea grelelor boli, dar şi cu psihicul ridicat. Mulţumesc, doamna sufletului meu, doamna mea dr. Belibou Georgeta.

Secţia este curată, nu am auzit niciodată să fie jignit vreun bolnav.

Mulţumesc doamnei mele dragi Coca, asistentă-şefă, care s-a chinuit cu injecţiile(pentru că îmi găsea venele foarte greu), care venea de foarte multe ori în salon ca să se asigure că totul este perfect. Mulţumesc, doamna mea!

Din suflet mulţumiri colectivului de asistente, care îşi fac cu drag şi conştiinciozitate meseria! Le pup şi le mulţumesc!

Ce să zic de infirmiere? M-au purtat în cărucior pe la toate cabinetele pentru alte controale. Mi-aduceau mâncarea în salon şi mă întrebau mereu ce nevoi am. Munca lor este imensă, foarte multă, mă mir că se descurcă, mereu pe fugă, să fie acolo unde şi când este nevoie de ele. Vrednice fete!

Mulţumesc liftierilor!

Sărut mâna doamnei dr. Luca (cardiolog), doamnei dr. Petrescu şi asistentei sale, tuturor celor care m-au ajutat şi mă ajută!

Până acum (la 64 de ani) în orice spital am fost (din Gura Humorului, Suceava) medicii şi cadrele medicale m-au ajutat! Le mulţumesc la toţi!

Iar eu, faptul că mai exist, le-o datorez medicilor! Vă urez sănătate la toţi!

 

Cu drag

Aurica ALEXANDRU

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din inimă pentru inimi minunate, suflete nobile!.
 Vizualizări articol: 1516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Din inimă pentru inimi minunate, suflete nobile!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei