Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iun 2010 - Anul XV, nr. 148 (4439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Dumnezeu, şeful ISPA

În data de 23 iunie 2010, pagina 6 a Monitorului de Suceava a adus la cunoştinţa sucevenilor lucrurile bune de care beneficiază cetăţenii în urma lucrărilor ISPA.

Costache Siminiceanu (unul dintre ei) doreşte să aducă unele lămuriri în legătură cu articolul ce îl vizează.

În urma articolului din 23 iunie 2010, în care aflăm că vom fi expuşi unei executări silite cu tam-tam, dorim dreptul la replică şi vom expune câteva amănunte pe care Domnul Sederenciuc le-a omis voit:

1. Hotărârea judecătoreasca este contradictorie deoarece s-a obţinut "accesul la conducta existentă ce traversează proprietatea noastră până la înlocuirea ei conform planului ISPA", dar în fapt pe terenul nostru se doreşte un nou amplasament cu un traseu total diferit.

2. Suntem în faţa unei exproprieri ilegale deoarece aceasta hotărâre s-a obţinut în urma unei ordonanţe preşedinţiale, în baza căreia se pot lua măsuri provizorii, iar lucrarea ce se va efectua va fi permanentă şi definitivă.

3. Purtatul pe drumuri de care pomeneşte Domnul Sederenciuc este din vina Primăriei, pentru că noi ne-am prezentat la toate termenele şi am solicitat efectuarea unui studiu geotehnic la faţa locului şi a planului de situaţie actualizat ca anexă a proiectului, pentru a fi lămuriţi cu privire la traseul conductei, dar Primăria nu deţine asa ceva.

4. Domnul Teodorescu (angajat al primăriei), la întrebarea noastră "Cine garantează pentru siguranţa casei?", a răspuns foarte sigur: "Dumnezeu".

În condiţiile în care toata Suceava este răvăşită de lucrările ISPA făcute doar cu picioarele şi nu cu capul, poate doar Domnul Teodorescu să-L roage pe Dumnezeu să ne apere şi să ne ţină străzile şi casele în bună stare.

Am mai dori să spunem că azi, 24 iunie 2010, am depus la Judecătoria Suceava o contestaţie împotriva executării silite şi, Domnului Executor Tataru Ion, avizul edilitar încheiat între noi şi ACET, precum şi schiţa cu traseul conductei la care urmează a fi făcută executarea "silită", pentru că noi nu ne-am opus ci doar am cerut lămuriri.

Când au văzut că îi supărăm insistând în a cere acelaşi lucru, au schimbat foaia. Menţionăm că, Domnul Tataru chiar şi-a ieşit din fire şi ne-a surprins cu afirmaţia "O să vă arat eu ce executare o să vă fac!" (o fi vorba de execuţie?!).

Costache Siminiceanu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumnezeu, şeful ISPA.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumnezeu, şeful ISPA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei