Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2010 - Anul XV, nr. 50 (4341)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mulţumiri partenerilor de la Fundaţia Umanitară Limburg

Cu mulţumiri ne adresăm dumneavoastră, evident pentru punerea în practică a programului de donaţii anterioare către Centru de îngrijire şi Asistenţă Pojorâta, fapt despre care am luat la cunoştinţă odată cu ocuparea postului de şef de centru, manager al acestei instituţii din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Aşa cum în mod indubitabil, nu se poate concepe existenţa tuturor vieţuitoarelor pe Terra fără existenţa plantelor, aşa este evident faptul că în perioada actuală, pe fondul creşterii constante a crizei, persoanele în vârstă înaintată aflate în dificultate internate la C.I.A. Pojorâta, persoane de vârsta a treia cu tulburări de comportament, declin mintal, cu diferite grade de handicap, idei delirante, au nevoie de asigurarea unor servicii medicale şi sociale, destul de costisitoare, servicii pentru care cu greu reuşim să asigurăm minimum de condiţii faţă de standardele generale de viaţă.

În ultima perioadă se manifestă o atenţie sporită asupra problematicii resurselor în toate domeniile, dar cel mai importante consider că sunt resursele genetice, copiii fiind viitorul, iar persoanele de vârsta a treia sunt respectul care-l purtăm faţă de trecut, faţă de societate, cu atât mai mult vă mulţumim şi suntem onoraţi că aţi ales să deveniţi şi sunteţi deja donatorul unei părţi din mobilierul necesar la C.I.A. Pojorâta Pavilion nou (23 paturi şi 23 saltele).

La unitatea noastră sunt internate 72 de persoane vârstnice (beneficiari), iar scopul nostru este de a menţine permanent sănătatea, curăţenia, capacităţile restante ale bolnavului, respectiv siguranţa acestuia.

În aceste condiţii, este evident faptul că solicităm să continuaţi programul de donaţii în favoarea Centrului de îngrijire şi Asistenţă Pojorâta.

În speranţa că m-am făcut înţeles, scopul fiind acela de a furniza informaţii utile, reale, de a capta atenţia şi altor persoane apropiate dumneavoastră, rog să continuaţi şi să chemaţi în acţiuni de caritate persoane cu potenţial din cadrul publicului larg, persoane care conştientizează importanţa deosebită în acest sens.

Cu deosebit respect, Şef centru Ioan Raia

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mulţumiri partenerilor de la Fundaţia Umanitară Limburg.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mulţumiri partenerilor de la Fundaţia Umanitară Limburg0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei