Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 aug 2008 - Anul XIII, nr. 196 (3877)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Suntem la limita răbdării”

„Au trecut trei săptămâni de la inundaţii, şi tot fără curent suntem şi acum”

Vă rugăm să daţi publicităţii telegramele noastre adresate prefecturii jud. Suceava, Consiliului Judeţean Suceava dlui Flutur Gheorghe şi domnului preşedinte al României Traian Băsescu. Au trecut trei săptămâni de la inundaţii iar cartierul nostru de 11 case, situate în centrul satului Argel, peste apă, sunt şi în prezent fără curent electric, datorită indiferenţei organelor locale comunale şi a celor de la Electrica.

- Suntem la limita răbdării, toate alimentele ni s-au stricat, nu avem lumină în case, nu avem televizor, nu ştim nimic ce este în jurul nostru. Se poate aşa ceva??

- Vă rugăm să ne ajutaţi măcar dumneavoastră, dând publicităţii aceste telegrame. Să fie traşi la răspundere cei vinovaţi. S-au dat multe generatoare electrice de Primăria Moldoviţa dar nu acolo unde trebuia, ci unor familii înstărite care nici nu au fost inundate măcar. Se vede clar ce organe locale am ales!

Vă mulţumesc, factor poştal Loba Gheorghe, sat Argel.

 

Telegrama către Prefectul Judeţului Suceava, Alexandru Băişanu

Domnule prefect, vă rugăm să luaţi măsuri urgente. Suntem 11 case fără curent electric din data inundaţiilor. Toţi locuim în acelaşi cartier peste apă, exact la intersecţia dintre cele două transformatoare electrice. Apa ne-a luat podurile şi punţile de acces. Electrica Câmpulung a refuzat să ne conecteze la transformatorul din vale nr. 1 sat Argel, fără vreo justificare. Nu mai putem aştepta la infinit! Pentru reconectarea la transformatorul nr. 2, de care aparţineam, trebuiesc replantaţi doi stâlpi din beton căzuţi. Puteau fi conectate la transformatorul nr. 1 aceste case, printr-o simplă legătură, dar am fost refuzaţi. Este o mare bătaie de joc şi indiferenţă. Suntem practic izolaţi şi cu toate alimentele complet stricate şi aruncate din frigidere. Am apelat şi la organele locale Moldoviţa, dar am rămas doar cu promisiuni. Trimiteţi urgent un control la faţa locului şi sancţionaţi vinovaţii. Nu putem vedea nici programele TV deşi tot satul Argel are curent electric de peste o săptămână. O simplă conectare ne-a distrus pe toţi. Vom da publicităţii cazul nostru şi la presa locală judeţeană. Toţi cetăţenii care au avut poduri şi-au adus copaci întregi iar copacii noştri au fost blocaţi în pădure deoarece nu au fost luaţi de pe loc la timp, dacă noi nu am avut TAF-uri atunci la îndemână. Vă rugăm să interveniţi urgent pentru rezolvarea cazului nostru curentul electric şi lemnul pentru podurile şi punţile distruse şi luate de ape.

Vă mulţumim!
(Factor poştal, Loba Gheorghe, sat Argel, comuna Moldoviţa, jud. Suceava)

 

Telegrama 2 către Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava

Domnule preşedinte, vă rugăm să luaţi măsuri urgente. Suntem 11 case fără curent electric de peste două săptămâni. Toţi locuim în centrul satului Argel, peste apă, exact la intersecţia dintre cele două transformatoare electrice. Apa ne-a luat toate podurile şi punţile de acces. Electrica Câmpulung Moldovenesc a refuzat să ne conecteze la transformatorul din vale nr. 1 sat Argel, spunând că noi aparţinem de transformatorul nr. 2 din deal, care are doi stâlpi din beton căzuţi chiar la această bifurcaţie. Toate aceste 11 case de peste apă puteau să fie conectate foarte simplu la celălalt transformator nr. 1 din vale printr-o simplă legătură. Am fost refuzaţi pur şi simplu. Este o mare bătaie de joc şi indiferenţă. Suntem practic izolaţi în centrul satului, cu toate alimentele complet stricate şi aruncate din frigidere şi congelatoare. Am apelat la timp la organele locale comunale Moldoviţa, dar în zadar. Tot satul Argel are curent electric chiar după câteva zile de la inundaţii iar noi stăm şi în beznă şi cu toate alimentele stricate. Este strigător la cer, aşa ceva nu se poate!

S-au dat generatoare electrice la Primăria Moldoviţa şi au primit familii înstărite, pe sprânceană. Vă rog să ne comunicaţi dacă au fost cu bani sau distribuite gratuit??? Trimiteţi  foarte urgent un control la faţa locului şi clarificaţi odată situaţia noastră, a curentului electric, a generatoarelor şi a ajutoarelor de alimente date aiurea şi preferenţial! Ne vom adresa la presa locală, Prefecturii şi Guvernului României.

Factor poştal, Loba Gheorghe, sat Argel, comuna Moldoviţa, jud. Suceava

 

 

Telegrama 3 către Traian Băsescu, Preşedintele României

Domnule preşedinte, vă rugăm să luaţi măsuri urgente. Suntem 11 case fără curent electric de peste două săptămâni de la inundaţii. Toţi locuim în centrul satului Argel, exact la intersecţia dintre cele două transformatoare electrice. Toţi locuim peste apă şi nu avem nici poduri sau punţi de acces. Electrica Câmpulung Moldovenesc a refuzat să ne conecteze la transformatorul din vale nr. 1 spunând că noi aparţinem de celălalt transformator nr. 2 din deal, unde sunt căzuţi  doi stâlpi din beton la această intersecţie. Toate aceste 11 case puteau să fie conectate la celălalt transformator nr. 1 dar am fost refuzaţi fără nici un motiv. Ne-am adresat în zadar organelor locale Moldoviţa, prefecturii judeţului Suceava şi chiar Consiliului Judeţean Suceava. Practic, am fost uitaţi de toată lumea deşi locuim în centrul satului. Tot satul Argel a primit curent electric chiar după câteva zile iar noi stăm şi în beznă cu toate alimentele stricate şi aruncate din frigidere sau congelatoare. Nici programele TV nu am mai văzut de peste două săptămâni. Aşa ceva nu se poate, este strigător la cer!

Vă rugăm să trimiteţi urgent o anchetă iar vinovaţii să fie sancţionaţi! Avem speranţa în dvs. şi aşteptăm rezolvarea urgentă a cazului nostru! Unde să ne mai adresăm??? Este o bătaie de joc şi o mare indiferenţă! Nu se poate aşa ceva, parcă suntem blestemaţi aceste 11 case! Vă rugăm să interveniţi foarte urgent.

Factor poştal, Loba Gheorghe, sat Argel, comuna Moldoviţa, jud. Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Suntem la limita răbdării”.
 Vizualizări articol: 924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Suntem la limita răbdării”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei