Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 mar 2008 - Anul XIII, nr. 74 (3755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

SPRING DAY IN EUROPE 2008 în plină desfăşurare în Grădiniţa „Neghiniţă” Suceava

„Primăvara Europeană" este o iniţiativă organizată în fiecare an şi care încurajează unităţile şcolare să interacţioneze şi să reflecteze asupra problemelor europene. Campania este o ocazie unică pentru toţi copiii de a-şi exprima părerile lor şi de a se face auziţi în Europa. În fiecare an, campania „Primăvara Europeană" are o temă diferită. În 2008, proiectul „Primăvara europeană” se alătură iniţiativei „Anul european al dialogului intercultural”, în scopul de a promova dialogul între culturi  şi de a mări gradul de conştientizare a diversităţii culturale printre tineri, ştiut fiind că aceasta este una dintre valorile esenţiale ale patrimoniului cultural european.

Obiectivul principal al campaniei este de a oferi asistenţă şcolilor care vor să deruleze activităţi în cadrul „Anului european al dialogului intercultural”. Echipa proiectului „Primăvara europeană” ne invită să vizităm o şcoală din oraşul nostru şi să le vorbim tinerilor despre Europa şi despre activitatea noastră publică.

Preşcolarii de la Grădiniţa cu program normal nr.13 „Neghiniţă” Suceava, însoţiţi de părinţi şi de doamnele educatoare Cîrciu Doina, Jacotă Violeta şi Lungu Geta, au lansat  campania „Spring day in Europe” la Centrul Şcolar Suceava, pentru a-i vizita pe elevii clasei a IV-a îndrumaţi de doamna învăţătoare Agarafinei Elena. Cu acest prilej, copiii din Centrul Şcolar au fost încurajaţi să poarte dialoguri care să faciliteze cunoaşterea reciprocă şi înlăturarea prejudecăţilor şi stereotipurilor. S-a încheiat şi un parteneriat educaţional între cele două unităţi de învăţământ, intitulat „Caravana prieteniei”, pentru a le  facilita copiilor dialogul intercultural şi pentru a-i  ajuta astfel să fie mai bine pregătiţi pentru provocările viitorului! Acţiunea s-a finalizat cu organizarea unei frumoase expoziţii cu lucrări ale copiilor de la ambele unităţi şi cu un bogat program artistic dedicat evenimentului. Dulciurile şi carţile de poveşti au constituit o recompensă plăcută pentru toţi copiii implicaţi în activitate.

O paletă bogată de activităţi şi evenimente vor fi organizate la Grădiniţa cu program normal nr.13 „Neghiniţă” Suceava şi în perioada următoare. Evenimente speciale vor fi organizate  la 9 mai, Ziua Europei.

Inst. Cîrciu Doina, G.P.N.nr.13 „Neghiniţă” Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SPRING DAY IN EUROPE 2008 în plină desfăşurare în Grădiniţa „Neghiniţă” Suceava.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPRING DAY IN EUROPE 2008 în plină desfăşurare în Grădiniţa „Neghiniţă” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei