Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coltul cititorului

„Interesele mascate în spatele unei campanii electorale murdare”

Stimaţi cititori ai ziarului „Monitorul de Suceava" şi onorată redacţie a acestui prestigios cotidian: mă numesc Agafiţei Petru şi sunt primarul comunei Dolheşti.

Nu obişnuiesc să scriu articole la ziar nici pentru a critica pe alţii, nici pentru a mă apăra pe mine, dar de data aceasta dezinformarea şi minciuna apărută în articolul cu titlul de mai sus au îmbrăcat o formă complexă datorită imposibilităţii cititorului de rând de a intra în posesia documentelor la care se face referire şi despre care se spune că ar cuprinde dovezi ale vinovăţiei mele. În realitate interesele mascate în spatele unei campanii electorale murdare sunt ceea ce se ascunde în tot acest articol.

De fapt este vorba de un control al Camerei de Conturi Suceava, care a avut loc la sfârşitul anului 2005 şi în urma căruia, potrivit legii, s-a încheiat un raport în care au fost menţionate câteva măsuri dispuse pentru a fi realizate în termen de două luni, după care a fost din nou verificată îndeplinirea lor, şi ca urmare, prin adresa nr. 64/129 din 12.12.2006, a Curţii De Conturi a României, mi-a fost transmisă DESCĂRCAREA DE GESTIUNE pentru activitatea desfăşurată în instituţia pe care o conduc. Deci pentru actele săvârşite în calitate de primar al comunei Dolheşti în anii la care se face referire, DESCĂRCAREA DE GESTIUNE are autoritate de lucru judecat.

Nu doresc să parcurg punctual învinuirile tendenţioase şi calomnia la care sunt supus, deoarece ştiu că în pomii care nu fac rod, nu aruncă nimeni cu pietre, iar cât timp hârtia mai suportă orice, se vor spune multe (ca şi până acum...).

Despre cercetări, ce să mai spun? Din 2000, de când am intrat primar, nu s-au mai terminat reclamaţiile şi articolele cu iz de băşcălie şi toate de la un singur „om", care fiind pensionar, are tot timpul necesar să dea ceea ce are... şi are mult... Aştept şi eu poate o să termine vreodată... Nu spun că nu am făcut greşeli în atribuţiile de primar, dar m-am străduit să nu le repet şi am multe satisfacţii pe care nu mi le pot lua cei care mă iubesc mai puţin.

Avem o comună cu străzi asfaltate şi iluminate, cum puţini au, o Primărie cu instalaţii de apă şi încălzire, Cămin Cultural modernizat, islazuri cu cişmele şi curăţate de arbuşti şi imediat vom avea şcoli cu încălzire centrală, cu grupuri şcolare cu apă curentă şi multe altele. Pentru oamenii cuminţi de care este plină comuna, nu ziarul spune cine sunt, ci ceea ce ştiu ei din totdeauna, de când eram profesorul de matematică şi directorul şcolii din Dolheşti şi nu ziarul le spune ce ştiu să fac, ci ceea ce văd ei în comuna noastră. De atunci oamenii m-au iubit şi mă iubesc şi acum, pentru că nu sunt doar primarul celor ce m-au votat şi nici al celor ce mă iubesc, ci şi al celorlalţi. De aceea am încredere în voi şi vă promit că nu voi da curs provocărilor şi nu mă voi păta cu calomnii. Sunt mândru de oamenii mei şi vreau să fiu pe măsura lor, iertând mai mult decât pot cei răi să mă supere, iar celor care mă iubesc mai puţin le spun să nu-şi facă iluzii, căci: „nu mor caii când vor câinii".

Cu multă stimă,
primarul com. Dolheşti Petru Agafiţei

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Interesele mascate în spatele unei campanii electorale murdare”.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Interesele mascate în spatele unei campanii electorale murdare”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte