Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 dec 2007 - Anul XII, nr. 299 (3668)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Către redacţia Monitorul de Suceava

Noi suntem un grup de cetăţeni care vă facem cunoscut despre "arabul care repară dinţii ţăranilor din Dolheşti".

În comuna Dolheşti sunt şi oameni bine care fac cinste comunei noastre, nu mai departe avocatul poporului Muraru Ion este de la noi, avem inspectori la bănci pe ţară în ministerul agriculturii, doctori, cântăreţi de muzică populară, comisari de poliţie.

Vă rugăm de la început să fie publicată şi replica noastră, pentru că suntem abonaţi şi noi la ziarul Monitorul.

Pe data de 4 decembrie 2007, am fost la cabinetul arabului. Nu mai puteam să stau de durerea de măsele. Ce să vezi, înăuntru erau prieteni de-ai lui, politică mare, am intrat să văd ce-mi spune şi m-a dat afară căci nu are timp. Copiii din Dolhasca au plecat acasă cu durere, o femeie necăjită nu are ce mânca, i-a scos o măsea şi i-a luat 400.000 de lei vechi.

Nu a stat niciodată până la ora 22 - 23, cel mai târziu este ora 15. Orişicând doamna Chirilă, nu tanti, cum a zis el, pleacă cu autobuzul de 15.30.

Înaintea lui au fost doctoriţe stomatologice, cum ar fi domnişoara Suciu, care vorbeau frumos cu pacienţii, nu dădeau lucrarea peste cap, cum face arabul.

O plombă costă de la 700.000 de lei vechi în sus şi nu te ţine decât o lună, cel mult două. Erau nişte doctoriţe foarte bune, trebuia să scoţi bon, veneau din toate comunele vecine; eu mi-am făcut la domnişoara Suciu doi dinţi în faţă şi m-a ţinut plomba 20 de ani.

A rămas comuna noastră de râsul lumii, a venit un arab să-şi bată joc de noi. Spune că a luat exemplul lui Traian Băsescu, din contra, al lui Vadim Tudor, aşa ţipă şi îşi bate joc de oameni.

Şi pe medicul de familie l-a batjocorit şi nu îl lasă în pace la fel, iar dumneaei este o doctoriţă bună, vorbeşte frumos cu oamenii, nu avem ce discuta despre ea de rău.

Arabul vine la Dolheşti numai marţi, joi şi duminica. De când a venit în comună şi-a făcut cea mai mare vilă, magazin acasă şi are făcut şi cabinetul cu banii de pe spatele ţăranilor, cum spune el. Dacă nu aveţi încredere în noi veniţi fără să ştie el la dispensar şi staţi mai departe, să vedeţi cum se lucrează. Să plece de unde a venit, că nouă nu ne pare rău. I-a căzut părul de frig sau de afurisit ce este; nu are timp să vină în fiecare zi la dispensar căci este asociat cu Albu Costache din Valea Bourii şi umblă toată ziua pe drum cu răutăţi, din cauza aceasta nu putem să ne dăm numele, căci  e vai de capul nostru.

Noi vă rugăm foarte mult, cum primiţi acest plic daţi-i replica domnului doctor stomatolog Shaat Ayman despre adevărul care este. Noi vom trimite şi la Ministerul Sănătăţii o plângere despre arab, despre cum îşi bate joc de noi în ziarul Monitorul, să vedem că aţi ascultat şi plângerea noastră. Vă mulţumim frumos.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Către redacţia Monitorul de Suceava.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Către redacţia Monitorul de Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci în pâine 4 porţii - 80 minute400g ciuperci100g smântână1 leg. pătrunjel50ml ulei50g unt80g caşcaval2 cepe2 căpăţâni de usturoi4 chifle sau pâini rotunde mai mari1 linguriţă chimen1 linguriţă cimbru uscat1/2... Citeşte