Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 dec 2014 - Anul XIX, nr. 300 (5809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


LSAPR - Laboratorul de Stabilire a Amantlâcurilor Politice Româneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Papahagi e un prof universitar de la Cluj, cam atipic politic de felul lui, fiind tare-tare nervos, deşi reacţiile ardelenilor sunt serios încetinite de abuzul de slană, ceapă şi mai ales pălincă. Papahagiul l-a consiliat pe Baconsky - când ăla era la Externuri - a candidat o ţâră şi la Odaia Deputaţilor din partea PDL şi a pus osul la înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară. De unde s-a retras curând, cu un dezgust pe care ni l-a expus şi nouă pe larg în presă, ca să i-l putem contempla. Acuma, Papahagi şade pe bară şi comentează, ca un chibiţ politic mai calificat ca noi ăştia de rând. Mai calificat, dar şi mai acrit, simţindu-i-se durerea că nu mai face parte din distribuţie.

Ultimul subiect luat de dânsul în discuţie îl postează în centru pe proaspătul Iohannis. Zicea Papahagiul că abia s-a cotrocenizat neamţul cu vârful unghiilor, că popularitatea lui a şi luat-o la vale. Eroarea fundamentală ar constitui-o cică proptirea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte al PNL-ului, proptire care ar avea în vedere calităţile sale epidermice, nicidecum de soi profesional.

Redăm cuvintele sale tăioase: „Alina Gorghiu e tipul de politician de care vrem să scăpăm. Ascensiune sub semnul amantlâcului, tupeu mascat sub o falsă urbanitate, competențe incerte, studii și mai dubioase (poate o verifică cineva la doctoratul din 2012, că diplomele de la Cantemir nici nu pot fi luate în serios). E din specia Ponta-Udrea: vidul tranziției, bine ambalat. Până pleznește ambalajul.”

Fiind întemeietor al PMP - formaţiune fătată de o altă gândire prezidenţială în jurul unei amante de vocaţie - nu avem îndoieli că proful clujean ştie ce vorbeşte. Probabil că a prelevat şi probe de spermă din aşternutul gorghian, pe care le-a înaintat către LSAPR (Laboratorul de Stabilire a Amantlâcurilor Politice Româneşti).

N-am prea înţeles a cui amantă e duduia Gorghiu, deşi se vehiculează nişte nume de iepuroi liberali. Dacă e aşa, am putea glumi că oricum preşedintele are gusturi mai rafinate ca predecesorul său.

Vorbind serios, dacă ceea ce spune acest omuleţ ardelean e adevărat, atunci chiar înseamnă că nu mai e nimic de făcut cu ţara asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LSAPR - Laboratorul de Stabilire a Amantlâcurilor Politice Româneşti.
 Vizualizări articol: 3031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
LSAPR - Laboratorul de Stabilire a Amantlâcurilor Politice Româneşti5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei