Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 feb 2014 - Anul XIX, nr. 43 (5552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


O şmecherie cu divorţ a unui pesedist de frunte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre tartorii incontestabili ai PSD-ului este Gheorghe Nichita, vicepreşedinte la nivel naţional şi primar al oraşului Iaşi. Omul pare de nezdruncinat în scaunul lui. Rezistent la orice intemperie, la orice prăbuşire de stânci. Orice încercare a adversarilor săi de a se război cu el a fost zădărnicită. De fiecare dată, canalele media se dovedeau înfundate. Nichita ştie că presa e în criză. Şi se pricepe să toarne unde trebuie îndulcitori de criză. E marea lui pricepere. Poate singura.

De-un timp însă, Nichita pare că şi-a găsit nănaşul. În persoana fostului prefect de Iaşi, un anume Dragomir Tomaşeschi. Lider regional al partidului lui Mihai-Răzvan Ungureanu, Forţa Civică. Fostul prefect cunoaşte mai bine ca oricine dosarele marelui pesedist. La început, Nichita l-a luat în râs. Mai nou, a început să tresară, de fiecare dată când cineva îi sună la uşă. Nu cumva or fi mascaţii, cu o pereche de brăţări din colecţia 2014?

Acum câteva zile, a apărut în presă o ştire aparent de cancan. Nichita a anunţat că divorţează. După 33 de ani de mariaj, îşi trimite nevasta la programul rabla. Cu ea are două fete, fiecare numărând în jur de 30 de primăveri.

Cine nu-i fraier, vede însă altceva. Nichita a adunat o avere considerabilă. Pe căile ştiute, româneşti. Într-o perspectivă vărgată a viitorului, pe această avere se va pune sechestru. Iar fetele de circa 30 de primăveri fiecare ar rămâne cam cu funduleţul gol. Pe când, dacă divorţează, jumătate din avere se salvează. Pentru că intervine partajul. Iar sechestrul se pune doar pe partea lui.

Sper ca măcar de data asta serviciile secrete româneşti să nu se lase duse de nas. Deşi e o vorbă mare, pusă în circulaţie de ideologul comunist Iosif Chişinevschi: „E uşor s-o duci de nas pe Marişca, dacă şi Marişca vrea.”

E uşor să duci de nas serviciile secrete româneşti, dacă şi ele vor. În cazul de faţă, sper să nu vrea.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O şmecherie cu divorţ a unui pesedist de frunte.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
O şmecherie cu divorţ a unui pesedist de frunte5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei