Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


M-ai ratat, fraiere, deputat cretin ce eşti!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ghinion! A dat peste mine, zile trecute, un automobil marca „Dacia Logan” de la „Camera deputaţilor”; dar nu a reuşit să mă omoare, nici măcar să mă bage în spital, sâc-sâc. Mergea cu o viteză de vreo 80 de kilometri la oră pe o străduţă puţin mai lată decât palma, avea lipit pe parbriz un carton sforăitor cu „Liberă trecere” şi m-a zvârlit vreo doi metri în lături de nu m-am văzut, umplându-mă de noroi înzăpezit. Fireşte, şoferul nici nu a oprit să vadă cât de tare m-a accidentat, dar eu am strigat, în calitatea mea de cetăţean mândru, cu drept de vot, „m-ai ratat, fraiere, deputat cretin ce eşti, la fel ca mai toţi deputaţii şi senatorii!”

M-am ridicat cum am putut, m-am şters de zăpada noroioasă, am gemut de durere, dar o doamnă în vârstă m-a atenţionat că degeaba l-am boscorodit aşa drastic pe săracu’ dom’ deputat, că n-are nici o vină, fiindcă nu era el la volan, ci fiu-su, un puştan care merge la şcoală cu maşina de Camera Deputaţilor, că doar n-o să meargă cu autobuzu’, cu bicicleta sau cu maxi-taxiul. Păcat că nu poate intra cu maşina şi-n clasă, s-o parcheze lângă tablă, mare păcat.

Scăparea mea, recunosc. Ce-i drept, uitasem că maşinile de serviciu, primite de la parlament pentru a fi mânate în teritoriu, nu sunt folosite de senatorii şi deputaţii destinatari. Autoturismele cu miros de benzină scumpă, de ulei rafinat de motor şi de sudoare acră populară sunt pasate în familie. Ele sunt şofate de mătuşile şi de odraslele parlamentarilor, de socrii şi de cuscrii care-şi săvârşesc micile învârteli cu aceste mijloace de transport familial în comun.

Prin extensie, se poate spune că toate rubedeniile parlamentarilor sunt şi ele nişte mici parlamentari, nişte parlamentari de categoria a doua, a treia sau a patra. Trai pe vătrai, nineacă, trai pe vătrai. Nici o reţinere nu au să care borcane cu murături în maşina parlamentului; să meargă la doftor cu maşina parlamentului sau să care femei pentru sex cu maşina parlamentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului M-ai ratat, fraiere, deputat cretin ce eşti!.
 Vizualizări articol: 3296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
M-ai ratat, fraiere, deputat cretin ce eşti!3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei