Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iul 2012 - Anul XVII, nr. 157 (5062)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Mişu-Răzvi Ungureanu, ia-o uşurel, să nu-ţi spargi ochelarii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce a luat-o pe coajă ca un fraier de duzină de la tânărul vulpoi Vicu Ponta, cel şcolarizat în ştiinţele potlogăriei de bătrânul maestru Adi Năstase, sângele lui Mişu-Răzvi Ungureanu a început brusc să fiarbă şi să alerge prin instalaţie, cu o viteză ameţitoare. Ochelaristul cu crengi tremurătoare, cultivat în serele secrete ale comunismului, arogantul care cunoaşte viaţa doar din cărţile de istorie constată acum cu surprindere că în venele sale mişcă pulsul. E o revoluţie, o revoluţie de ordin personal, care îi provoacă fireşti tulburări de comportament...

Ca urmare, în aceste zile fierbinţi, când tot românul cu analizele normale stă domol la plajă sau la terasă, sugând taina unor beri ieftine, că scumpe nu-şi permite sub bocancul băsesc, şi sperând că iarna cu facturile ei nu va veni niciodată, Mişu-Răzvi lansează la apă nu ştiu ce ambarcaţiune ciudată. Scopul ei declarat? Acela de a salva democraţia din România, grav ameninţată de aisbergul „USL”.

„Ah, salvatorule, bine ai apărut!”, susură la unison, pline de speranţă, Elena Udrea şi Roberta Anastase, udându-şi tampoanele. Un tampon mai mititel la prima, dar mare cât o mochetă pentru baie la cealaltă.

„Iniţiativa Civică de Centru Dreapta” se cheamă ambarcaţiunea ungureană. Ah, dreptaciule! Dreapta e mâna cu care asemenea inşi se masturbează, probabil că aici este sensul pe care căpitanul a vrut să îl inducă maselor chemate la luptă să apere democraţia.

Omul cu iniţiativa cere înălţarea de baricade grabnice. „În cazul în care nu acţionăm, oameni precum Crin Antonescu, Victor Ponta, genul acesta de specie politică urmează să acapareze România".

Mişule, ia o gură de bere rece şi calmează-te, băiatule! Take it easy, man, că îşi spargi ochelarii! Pentru oamenii de rând, care privesc uimiţi cum junghiul se ia la trântă cu tusea, nu e nici o diferenţă dacă România este acaparată de Ponta cu Crin Antonescu, sau de Băsescu al vostru cu Udrea a lui!

Caraghiosule!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mişu-Răzvi Ungureanu, ia-o uşurel, să nu-ţi spargi ochelarii!.
 Vizualizări articol: 1089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Mişu-Răzvi Ungureanu, ia-o uşurel, să nu-ţi spargi ochelarii!3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 iul 2012, 12:33:55
Ponta si cu Antonescu sunt niste mascarici efeminati si imaturi, ei nu conduc cred ca nici in propria casa, cum or sa conduca Romania; intai trebuie sa aiba o alta functie de conducere intr-un sector privat, in care sa-si dovedeasca competenta si apoi sa ajunga primari, sefi de consilii judetene, nu direct presedinte si prim-ministru, n-au habar de politica externa.Comportamentul pueril revansard, ca in curtea scolii, pe care-l afiseaza cei doi "feti cu stea in frunte"este total nepotrivit cu demnitatile ocupate in prezent. Basescu e barbat cu caracter puternic, nu copilas fara testosteron ca cei doi, oare atat valoram ca popor, sa fim condusi de mascarici....
2.   Comentariu trimis de
(10 iul 2012, 20:55:52
Ce limbaj e asta? Asa trebuie sa vorbeasca un editorialist? Cum publicati asa deseuri? Si despre "analiza" ce mai zic...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei