Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 iul 2012 - Anul XVII, nr. 151 (5056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un lubrifiant pentru Adrian Năstase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot căutând informaţii în biblioteci despre auto-împuşcatul acestei veri, am dat de pagina electorală pro-Adrian Năstase, care apărea inclusă prin ziare, în campania electorală prezidenţială din 2004. Oameni cu greutate în domeniile lor de activitate apăreau traşi în poză ca pe un panou - credeau ei - de onoare. Se prindeau de mâini şi îşi uneau apoi glasurile, mai subţiri sau mai dogite, într-un text care îl elogia fără ruşine pe Adrian Năstase, care apărea şi el pozat cu o bască destul de şic, arătând probabil că îl durea în bască de tot. Iaca, acum nu-l mai doare.

Privesc imaginile, ilustrând personalităţi una şi una: profesori universitari cu mintea balonată de ştiinţă, afacerişti plesnind de bunăstare, doftori care umplu bolnavii cu zile, pe mesele lor de operaţie, operându-i în paralel şi la buzunar... Modista Irina Schrotter, Ion Solcanu (ăsta pe unde o fi dispărut, că era mare sculă politică ?), pictorul Bogdan Bârleanu sau Ion Nani, director la fabrica de pastile „Antibiotice”. Cimentaţi unul de altul într-o simţire penibilă, ei prindeau în mâini bucile consistente ale lui Adrian Năstase şi căutau instinctiv despicătura care le lăsa gura apă.

”Mergem înainte împreună ! Noi votăm Adrian Năstase pentru Preşedinte!” scriau ei apăsat, de parcă opţiunea lor ar fi fost un lucru mult prea vital pentru a rămâne secret, aşa cum garantează Constituţia României. Oare ce ne interesa pe noi cu cine vota Irina Schrotter? Ce exhibiţionism, să te dezchiloţezi astfel în piaţa publică!.

Pe scurt, o ceată dezgustătoare de beţivani, linguşitori şi curve bătrâne.

Ştiind ce fel de măduvă au în os curvele, care trădează clientul la prima răscruce, altceva mă interesează pe mine. Oare vreunul dintre semnatarii amintiţi îl va vizita la puşcărie, să îi ducă un pachet sau să-l întrebe, pur şi simplu, ca mai faceţi, domnule Năstase, ale dumneavoastră buci le-am pupat intens. Oare îi va duce cineva vreun lubrifiant, că bietul Bombonel va avea mare nevoie ? Tare mă tem că nu.

De când Năstase e unde e, nici un rechin român din politică nu mai are somnul lin.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un lubrifiant pentru Adrian Năstase.
 Vizualizări articol: 1051 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un lubrifiant pentru Adrian Năstase3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Chiar este un pamflet? trimis de
( 2 iul 2012, 14:22:48
Ar fi in favoarea autorului sa fie... pamflet. Caci, din cate stiu, dna Irina Schrotter este infocata adepta a PDL-ului, nu a PSD-ului si a lui Nastase. Spunand asemenea lucruri, dl autor se poate trezi in atentia lopatarilor deszapezitori ai PDL, si stiind cat sunt de harnici... Dar insusi autorul ne spune unde e... Adrian Nastase.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei