Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2012 - Anul XVII, nr. 127 (5032)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Cătălin Moroşanu şi nevasta de plastic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am văzut că un american s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Foarte frumos, căci familia este baza societăţii ! N-a constituit o piedică faptul că ea era nu o femeie propriu-zisă, normală, ci un manechin gonflabil, de plastic şi cauciuc. Se mai preciza în ştirea respectivă că cei doi s-au cunoscut într-un sex-shop din oraşul Los Angeles, unde ea stătea - cuminte şi apetisantă - pe raft.

Se pare că a fost vorba despre ceea ce numim dragoste la prima vedere. Ea, mai sfioasă din fire, i-a dăruit mâna, dar n-a declarat nimic pentru publicul larg. Însă el a afirmat cu putere că a întâlnit femeia ideală, partenera sublimă de viaţă, sufletul lui pereche, căutat îndelung, fără speranţă la un moment dat.

Eu nu prea pot să-mi dau cu părerea, că nu deţin nici măcar o cât de cât decentă experienţă necesară în domeniu. Dar, dacă e să dau crezare bărbaţilor trecuţi printr-o viaţă marcată de borne femeieşti dese, s-ar putea ca americanul să aibă mai multă dreptate chiar decât crede el însuşi.

S-ar putea ca fericitul mire să fie, nu numai probabil, cel mai deştept bărbat de pe întinderea pământului şi din restul sistemului nostru planetar. Dar e posibil să fi deschis şi un drum tentant pentru restul. Un drum demn de urmat nu numai de bărbaţi, ci şi de femei. Că şi ele, săracele, se pot căsători cu nişte vibratoare şarmante, terminate sau nu prin nişte bărbaţi gonflabili, cu muşchi apetisanţi, din plastic.

Poate că ăsta e viitorul. Femei şi bărbaţi de plastic, copii rezultaţi, din plastic şi ei. Ce bine ar arăta un parlament cu deputaţi şi senatori artificiali. Ce puţin ar costa ei, faţă de ăştia în carne şi oase, care tot artificiali sunt, deşi nu recunosc. Ca să nu mai vorbim că eficienţa lor ar fi, cu siguranţă, mult, mult mai mare.

Apropo de politicienii manechine. Un partid, la fel de tâmpit ca toate din România, l-a trecut pe bătăuşul Cătălin Moroşanu pe lista consilierilor locali, la alegerile care bat la uşă.

Doamne, ce ţară!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Moroşanu şi nevasta de plastic.
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Moroşanu şi nevasta de plastic3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doamne, ce tara... trimis de
( 4 iun 2012, 15:29:52
Care, stimate domn, America, sau Romania?
2.   Alegerile bat la usa cu Catalin Morosanu trimis de
( 5 iun 2012, 12:19:39
Pretextul nevestei de pliuretan , dusa in fata starii civile de americanul cu simt de conservare la violenta domestica este cat se poate de potrivit asocierii cu papusile sau mai binezis roboti parlamentari. Saracu' amaerican o fi vazut el ca nevestele clasice mai pun probleme la prostii si marlanii masculine conjugale si i-a venit ideea. Ca viata mondena mediatizata la noi e pe aproape aidoma de american prin procentul de silicon asimilat si doza de inteligenta incorporata e un adevar indiscutabil si nu exagerez cum nu exagerez cand spun ca batausii de pe listele electorale tot alesi gonflabili se numesc iar daca cum spuneai chiar dumneata stimate domn ca alegerile bat la usa , daca se continua asa nu e departe momentul cand o sa se intample asta .
Declinul cultural e evident la romani si manifestarile mediului politic sunt o reflexie a acestui lucru si cum poti sa combati asemenea constatare cand analfabetismul operational la varstele tinere e cu procent in crestere ???
.... si noi ar trebui sa discutam despre confusedpiritul civic , etica sociala ,calitati, trenduri , programe, strategii.... etc.. cand nu avem la nivel de comunitate operatorii de baza cu care sa ne formalizam optiunile, si atunci se iveste o intrebare retorica : "care e calitatea actului electoral al votului ???"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei