Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 mai 2012 - Anul XVII, nr. 109 (5014)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Candidatura celui mai mare pupăcios de icoane

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Uite-l colea pe Anghel Iordănescu, cel desemnat candidat oficial la Primăria generală a Capitalei, din partea UNPR. El era deja senator de Ilfov al acestei grupări, dar s-a gândit să mai facă o săritură, că era păcat să se anchilozeze din punctul de vedere politic.

Cât timp a fost antrenor, culminând cu echipa noastră naţională, cel poreclit „Tata Puiu” a fost un personaj la locul lui. O singură hibă avea. Pălit tare la creier cu polonicul mistic, omul se remarca pe banca de rezerve a echipelor antrenate pentru că pupa ca un apucat iconiţele care-i umflau buzunările hainei.

În timpul meciului, alţi antrenori sunt atenţi la tactica de joc şi la punctele slabe ale echipei lor, dar „Tata Puiu” nu se deranja pentru aşa fleacuri. El încredinţa această misiune iconiţelor.

Era dominată copios formaţia sa de către cea adversă? Atunci, scotea iconiţa contraatacurilor, îşi pregătea buzele şi se punea pe pupat. Îi era eliminat un jucător de pe teren, pentru un fault grosolănesc? Scotea din buzunar o altă icoană, de data asta cu calităţi miraculoase în rezolvarea situaţiilor de inferioritate numerică. Era corner la poarta adversă? Scotea iconiţa pentru cornere. E ceva neclar?

Vorbind ca nişte oameni care au totuşi ceva creier în cap, nu ştiu dacă performanţele sportive indiscutabile ale lui Iordănescu se datorează pupăturilor cu care ştampila icoanele. Cred că mai curând palmaresul i se datorează echipei excelente pe care o conducea, unde jucau – să ne amintim – sportivi minunaţi ca Gică Hagi, Gică Popescu şi Dan Petrescu.

S-o fi schimbat între timp Iordănescu, de când a lăsat treningul de antrenor pentru costumul de parlamentar? Absolut deloc. La anunţarea candidaturii sale la prima primărie din stat, „Tata Puiu” a ţinut să precizeze natura sprijinului politic pe care contează: „Sper ca Dumnezeu şi Maica Domnului să mă ajute!”.

Eu cred că de aia i se şi spune „Tata Puiu”: pentru că are minte de pui, deşi este un om bătrân.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatura celui mai mare pupăcios de icoane.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Candidatura celui mai mare pupăcios de icoane4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bara, atenţie la bară, fraiere! trimis de
(14 mai 2012, 11:39:13
nu ştiu cum faci, dar mereu o dai în bară! ce treabă are ceea ce urmăresc ziarele de scandal (situaţii jenante ale diferitelor personalităţi sau pseudovedete) cu un fost antrenor de fotbal care candidează politic asta numai un tip cu rea credinţă poate băga în seamă. pari un tip tânăr şi dai cu mămăliga în geam la primul impuls. ca să conduci o echipă, indiferent de sport, trebuie să fii acceptat de sportivii pe care-i antrenezi. dacă Hagi & co l-au acceptat pe "pupătorul de icoane" ca antrenor, fii sigur că era omul potrivit la locul potrivit. nu e greu să raţionezi, trebuie doar să vrei!
2.   Ziarist de o calitate indoielnica trimis de
(14 mai 2012, 14:48:57
inca un articol de cacao al "ziaristului" Narcis. Penibil domnilor.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei