Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 270 (8187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

Balul Bobocilor 2022, la Colegiul „Alexandru Cel Bun” Gura Humorului

11 noiembrie 2022, ziua Balului Bobocilor de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, a scos pe scenă nouă perechi. Tema „Vreme trece, vreme vine/ Toate-s vechi și nouă toate” a solicitat creativitatea organizatorilor și a bobocilor. Evenimentul a fost organizat de Colegiul „Alexandru cel Bun”, Asociația părinți-profesori ASPA GH, Primăria orașului Gura Humorului și Tipografia Terra Design.

Bobocii au reprezentat, în fața celor 1000 de persoane din public, perioade istorice: Epoca de Piatră, Antichitatea, Evul Mediu, Epoca Fanariotă, prima jumătate a secolului XX, a doua jumătate a secolului XX, Epoca Modernă, Epoca Contemporană, Viitorul. Probele au fost: proba de dans, proba de cultură generală și proba la alegere.

A fost ales Clubul „Vente” ca locație a balului, pentru condițiile perfecte și pentru managerii care s-au implicat în organizare. Mulțumim pentru seara specială!

Elevii claselor a 12-a au reușit să adune 74 de sponsori care au asigurat desfășurarea spectacolului concurs. Le mulțumim! Elevii organizatori au cărat scaune, s-au ocupat de perechile de boboci, au muncit serios ca să pună în scenă cele 3 dansuri: tango, rock și street dance. Noi, profesorii organizatori, le mulțumim!

Momentele de dans au fost concepute de Andrei Podariu, de la Andrei Podariu Zumba. Andrei a reușit să realizeze momente artistice de înaltă ținută, a construit o relație de prietenie cu elevii și profesorii de la colegiu, a fost lângă noi până la final. Ne înclinăm în fața profesionalismului pe care îl demonstrezi de fiecare dată!

Cele patru perechi de prezentatori au reprezentat tipuri de elevi: optimiștii, Guznac Valeria (12D) și Popovici Nichita (12C), fițoșii, Barbu Roxana (12F) și Luchian Alexandru (12C), cârcotașii, Pidvisinschi Mădălina (12K) și Zamcu Cosminnb(12C), visătorii, Coperza Victoria (12A) și Popa Narcis (12A). Roibu Ana Sofia, din clasa a 12-a A, zâna timpului, a deschis și a închis spectacolul, cu un discurs plin de trăire pe acordurile de chitară ale lui Nichita, din 12C. Felicitări, copii!

Invitatul special al serii a fost Killa Fonic. Acesta a susținut un concert impresionant. Mulțumim celor care au asigurat cazarea, Pensiunea Piatra Pinului din Gura Humorului. DJ Alex Man împreună cu MC ul au creat atmosferă la after party.

De sonorizare și lumini s-a ocupat firma eXpert Music din Suceava împreună cu colegul nostru, Iulian Apetri. Împreună au contribuit la reușita serii. Le mulțumim!

Afișele, invitațiile, biletele, diplomele și ecusoanele au fost oferite de Tipografia Terra Design, iar panourile publicitare și brățările de Tipografia Smart. Afișul preselecției a fost realizat de Rusu Sebastian din 12B. Scenariul, textul și pregătirea prezentatorilor au fost asigurate de colega noastră, profesor Miron Popescu Cecilia. Florile au fost oferite de Florăria Hellen, cadourile bobocilor de către AVON, SC Karletta Dual SRL, SC Vaipan Body Construct SRL (ENERGYM), Antique Land SRL (VANITOS), Service GSM și Salon Beauty Center. Mulțumim!

 

Vornicu Flavia și Tiron David - Miss și Mister Boboc 2022

Juriul a decis rezultatele, 60% din votul final, 40% fiind votul publicului. Mulțumim directoarelor, sponsorilor - Șestac Simona (Firma Danilevici Carn Prod SRL), Nechitoaia Carmen (Farmacia Delia) și Popescu Gabriela (Fundația Te Aud România), elevilor – Flutur Mihnea (președintele CȘE), Pînzari Teona și Aldea Ștefan.

Părinții elevilor juniori și seniori ne-au ajutat cu recuzită, sfaturi, costume, susținere, și chiar au făcut parte din scenariul probei la alegere. Le mulțumim pentru tot și îi felicităm pentru copiii cuminți, punctuali, talentați și frumoși. Ne-a fost alături și Ansamblul Balada Humorului, cu recuzită, și prin instructorul Iulian Lucanu. Le mulțumim!

Titlurile oferite au răsplătit efortul susținut. Felicităm perechile de bobocei: Vornicu Flavia (9A) și Tiron David (9A), Simerea Iulia (9F) și Semirea Sebastian (9K), Corleciuc Beatrice (9B) și Buzec Andrei (9K), Șutea Maria Alexandra (9F) și Polinciuc Rareș (9K), Nacu Bianca (9B), Pelinar Norbert (9D), Rusu Delia - Gabriela (9A) și Hojbotă Claudiu-Mihai (9A), Iosub Nicole Andreea (9G) și Jucan Iustin (9B), Buțincu Irina (9C) și Croitoru Andrei (9A), Bota Adriani (9N) și Floriștean Ștefan (9A).Aceștia au fost recompensați cu următoarele titluri: Miss și Mister Popularitate, Miss și Mister Naturalețe, Miss și Mister Creativitate, Miss și Mister Eleganță, Miss și Mister Originalitate, Miss și Mister Rafinament, Miss și Mister Atitudine, Miss și Mister Personalitate. Vornicu Flavia (9A) și Tiron David (9A) au fost declarați Miss și Mister Boboc 2022. Primarul orașului Gura Humorului, Ursaciuc Ioan Marius, ne-a onorat cu prezența și a înmânat diplomele pe scenă, iar premiile și buchetele au fost oferite de laureații din 2019.

Profesorii diriginți organizatori felicită toți participanții, publicul și sponsorii pentru idei, seriozitate și implicare. Le mulțumim colegilor și echipei manageriale pentru înțelegere și suport.

Profesor Cîmpan Brîndușa Luminița

Profesor Apetri Adriana

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor 2022, la Colegiul „Alexandru Cel Bun” Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balul Bobocilor 2022, la Colegiul „Alexandru Cel Bun” Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei