Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 265 (8182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

„Peaky Blinders”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E o tradiție la Colegiul Tehnic Rădăuți ca Balurile Bobocilor să aibă temă și film de prezentare inedite. La fel s-a întâmplat și zilele trecute, când cele șase perechi de organizatori de clasa a XII-a au ales o temă foarte apreciată în lumea cinefililor și a celor pasionați de moda anilor `20, Peaky Blinders.  Scenariul si montajul filmului de prezentare, un clip deosebit ce redă atmosfera din Anglia de după Primul Război Mondial, au fost realizate de un fost elev al Colegiului Tehnic Rădăuți, Cristy Prelipcean, și echipa acestuia. Filmările s-au realizat în spații și decoruri alese tematic, cu recuzită diversă, de la mașini de epocă, cai, clădiri părăsite, până la încăperi lugubre. Costumele bobocilor, atent comentate pe rețelele de socializare, de către bloggeri și stiliști s-au pliat cu succes pe tema dată, adică șepci cu lame în căptușeală, mănuși, pălării, perle, blănuri și accesorii sofisticate. Clanul Peaky Blinders a reușit să recupereze coroana de la mafia italiană, condiții în care perechea cu nr 4, pereche formată din Andra Cristian și Iustin Olinici, a obținut cel mai mare punctaj al juriului, punctaj calculat de directorul unității de învățământ, profesoara Mihaela Niculina Moisuc.

 

Toți bobocii au primit premii și trofee

Cei 20 de tineri care și-au etalat competențele, abilitățile și cunoștințele pe scena Casei de Cultură din Rădăuții au format zece perechi, mai exact, perechea nr.1 - Diana Chiracu și Cosmin Coraciuc, perechea nr. 2 - Alexia Ștreangă și Sebastian Petrescu, perechea nr. 3- Aurora Mahfouz și Sebastian Balan, perechea nr. 4 - Andra Cristian și Iustin Olinici, perechea nr. 5 - Andreea Cazacu și Luca Lungu,  perechea nr. 6- Paula Lupăștean și Robert Botezatu, perechea nr. 7 - Ingrid Ursaciuc și Antoni Negru, perechea nr. 8 - Raluca Nimerschi și Robert Boicu, perechea nr. 9 Alexandra Capră și Luca Nichiforel, și perechea nr. 10 – Federica Grigorean și Alexandru Ciubotar. La final, toți bobocii au primit premii și trofee, organizatorii rezervându-le un after party tematic și o excursie. Probele de îndemânare, de fraze ri(t)mate, de talent și de dans au fost greu de departajat, la fel, dansurile prezentate au fost de o dificultate aparte, dar jurizate cu obiectivitate de către coregraful Denis Mereșan. Detaliile decorative și de imagine au fost punctate de prof. Anda Minciu, iar cei patru prezentatori (Mihaela Bădeliță, 12 E, Tudor Minciu, 12 B; Lorena Capstrîmb 12 D, Andrei Popescu 12H și completați de „actorul” principal- Denis Mihalescu 12 C) au folosit un discurs elevat, supervizat cu atenție de prof. Ionela Bândiul.

 

Cei de la Colegiul Tehnic Rădăuți au dovedit că pot susține un spectacol de câteva ore

Invitatul special a fost Gheboasa, un artist de trap care a încântat publicul și care i-a însoțit pe organizatori și la petrecerea de după eveniment. De remarcat a fost atmosfera din sala Casei Municipale de Cultură, creată de un public format din elevi, părinți și prieteni care au rezonat intens cu cei de pe scenă, susținându-i prin aplauze furtunoase. Încă o dată, cei de la Colegiul Tehnic Rădăuți au dovedit, dacă mai era nevoie, că pot susține un spectacol de câteva ore, astfel încât să încânte publicul și să fie răsplătiți prin multe vizualizări pe internet. Cele zece perechi de boboci, de la toate specializările liceului, au fost coordonate de consilierul educativ, prof. Margareta Buliga, și de directorul-adjunct al liceului, prof.dr. Ionela Bândiul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Peaky Blinders”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic.
 Vizualizări articol: 1126 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Peaky Blinders”, la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei