Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 nov 2019 - Anul XXIV, nr. 266 (7267)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Balul bobocilor

Serialul „Casa de Papel”, în varianta „Casa de CAM” la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa Municipală de Cultură din Rădăuţi a găzduit, în urmă cu câteva zile, Balul Bobocilor de la Colegiul ,,Andronic Motrescu” (CAM) din municipiu, spectacol care a avut ca temă celebrul serial spaniol ,,Casa de Papel”, reinterpretat în viziunea organizatorilor ca și ,,Casa de C.A.M.”. Elevii claselor a XII-a au devenit mentori pentru boboci, iniţiindu-i în arta reprezentaţiei scenice și ghidându-i în competiţia pentru câștigarea trofeului și a coroanei. Gazdele serii au fost elevii Diana Galben și Gabriel Cazacu, Miss și Mister 2016, alături de Radu Bîzgan și Christian Gafencu, președintele Consiliului Elevilor de la Colegiul ,,Andronic Motrescu”, devenit El Professor. Profesorii care au coordonat evenimentul, Adriana Husdup, Adia Laurus, Alexandru Cazan și Vasile Tătar, au fost sprijiniţi de coregraful Costin Bucătaru, coordonator al trupei de dansuri a colegiului, și de perseverenţii elevi ai claselor a XII-a. Bobocii au deschis spectacolul cu un dans dinamic și plin de energie, costumaţi asemeni personajelor din ,,Casa de Papel”.

 

De la dans modern, la dans popular românesc, ucrainean și chiar rromani

A urmat apoi prima probă, prezentarea personală, realizată în versuri de către fiecare concurent care a întruchipat, ca și în film, o metropolă. Proba a doua a pus la încercare talentul celor opt perechi participante, mai exact sala arhiplină a asistat la reprezentaţii variate, de la dans modern și contemporan, interpretare vocală, la dans popular românesc, ucrainean și chiar rromani, scenete și stand-up comedy, toate ilustrând multiculturalitatea. Proba-surpriză și proba de vals au completat traseul bobocilor din Casa de C.A.M., punându-i în impas pe membrii juriului în ceea ce privește acordarea premiilor. Alături de concurenţi, pe scenă au evoluat interpreţii Alessandra  Mihăilescu, Andreea Lungoci, DJ Paul Mezei-Nightcrawlers și Costin Bucătaru. Trupa de pantomimă a colegiului, SMIME, coordonată de profesoara Anca Donisan, a încântat publicul cu un moment artistic, transmiţând mesajul balului: ,,În spatele fiecărei măști se ascunde un suflet. În spatele fiecărei măști se ascunde un om care trăiește, speră, iubește, simte fericirea sau durerea. În spatele fiecărei măști suntem noi, oamenii.” Președintele Consiliului Elevilor, Christian Gafencu, devenit El Professor, i-a îndemnat pe cei prezenţi să fie responsabili, să își asume faptele, să își accepte semenii, să demonstreze mereu empatie și toleranţă.

 

Miss Boboc 2019 a fost aleasă Maria Huţuleac, iar Mister Ionuţ Boboc 

Sonny Flame, invitatul serii, s-a dovedit la înălţime, electrizând atmosfera cu  interpretarea sa de excepţie. Toţi bobocii au fost câștigători, ei obţinând diverse premii: Miss Originalitate - Bianca Istrătoaie, Mister Originalitate - Ștefan Rădăcină; Miss Spontaneitate - Adriana Ciobotar, Mister Spontaneitate - Nicolae Buzuliuc; Miss Eleganţă - Raluca Cuciurean, Mister Eleganţă - Alin Coca; Miss Popularitate - Gabriela Golescu, Mister Popularitate - Dănuţ Prepeliţă; locul al III-lea: Andreea Petrescu și Sebi Căprian; locul al II-lea: Denise Vicol și Marius Șindilar; locul I: Sofiana Bodnărescu și Andrei Gângă. Miss Boboc 2019 a fost aleasă Maria Huţuleac, iar Mister, un elev înzestrat cu măiestrie artistică și cu un nume predestinat, Ionuţ Boboc. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serialul „Casa de Papel”, în varianta „Casa de CAM” la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Serialul „Casa de Papel”, în varianta „Casa de CAM” la Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei