Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 dec 2016 - Anul XXI, nr. 287 (6400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Balul Bobocilor 2016

Bobocii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava s-au distrat la Hollywood

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Studenţii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au avut joi, preţ de câteva ore, şansa de a fi pentru o seară la Hollywood, chiar în celebrul „Hall of Fame”, şi, chiar dacă a fost doar un exerciţiu de imaginaţie, nimic nu le-a stat în cale în încercarea de a pune în scenă un spectacol variat.

„Hall of Fame” a fost tema Balului Bobocilor din acest an, evenimentul având loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ca atare, pentru ediţia 2016 a balului, organizatorii şi-au propus să poposească în epoca celor mai faimoşi actori ai istoriei filmului, să călătorească în fabuloasa lume a Hollywoodului, în lumea vedetelor cu nume sonore şi a personajelor celebre.

Astfel, rând pe rând, pe scena de spectacol au defilat cupluri celebre, actori iubiţi şi starlete controversate: Elena de la Vega şi Zorro, Anastasia şi Christian Grey, Madeleine Swann şi James Bond, Frumoasa şi Bestia, Rose şi Jack din Titanic, Catwoman şi Batman etc.

Personajele au fost întruchipate de cele zece perechi de boboci înscrise pentru competiţia de Miss şi Mister Boboc USV 2016. Ulterior, juriul a urmărit evoluţia acestora în cadrul probelor de prezentare, de aptitudini şi în cadrul probei de seară.

 

Stângăciile începutului

Ora de începere a Balului Bobocilor 2016 a fost 19.00, însă invitaţii punctuali au avut de aşteptat mult peste sfertul academic până la debutul spectacolului. Astfel, abia în jurul orei 19.15 au fost deschise uşile care permiteau intrarea spectatorilor în sala de spectacol, pentru ca după alte 20 de minute să bată gongul de început.

Cu o întârziere de peste jumătate de oră, răbdarea spectatorilor a fost pusă la încercare, mai ales în condiţiile lipsite de aproape orice urmă de civilizaţie ale sălii de spectacol.

În fine, tot din sfera stângăciilor, poate din exces de zel sau din dorinţa de a etala cât mai multe numere artistice (deşi multe nu au venit din sfera academică), balul USV s-a întins pe durata a cinci ore. Destul de mult pentru mare parte dintre spectatori, din moment ce aceştia au hotărât să părăsească sala. Astfel, ultimele momente artistice ale showului, precum şi anunţarea câştigătorilor titlurilor de Miss şi Mister s-au făcut în faţa unui auditoriu extrem de răzleţ.

 

Coordonatele spectacolului

Revenind la suita de momente artistice pregătite de organizatori pentru spectacolul de joi seară, aceasta a adus în prim-plan studenţi şi elevi suceveni talentaţi, determinaţi, care s-au simţit excelent în lumina reflectoarelor.

Şi-au concentrat efortul şi energia pentru a cuceri aplauzele publicului cei din Ansamblul Studenţesc „Arcanul USV”, tinerii responsabili de promovarea folclorului românesc autentic. S-au prins în hore ameţitoare, au chiuit, au strigat şi au animat publicul ale cărui aplauze le-au confirmat celor de scenă că prestaţia lor a avut efectul dorit.

Doza de umor a venit din partea lui Bobi Dumitraş de la Fără Zahăr, prieten al universitarilor.

Elevul nevăzător Alexandru Cozaciuc, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, a adus în atenţia publicului un moment încărcat de sensibilitate, acesta interpretând la nai piesa „The Lonely Shepherd”. Sala a amuţit, pentru ca mai apoi să răbufnească în ropote de aplauze pentru Alexandru, exemplu de talent şi determinare.

Tot de la colegiul de artă sucevean a performat şi elevul Cosmin Manciuc, o tânără voce, iubitor al folkului.

 

Proba de aptitudini

După defilarea personajelor din „Hall of Fame” şi proba de prezentare, bobocii au revenit în centrul atenţiei odată cu cea de-a treia testare a concursului de Miss şi Mister, respectiv proba de aptitudini, undebobocii au demonstrat că frumuseţea lor este dublată de talent şi creativitate.

Desigur, au fost şi momente mai puţin inspirate, lipsite de orice urmă de spectaculozitate. Cât despre cele care au stârnit interesul invitaţilor, la acest capitol s-au remarcat momentele de dans, dar şi cele consacrate muzicii.

Totodată, studenţii ceva maiexpresivi şi-au asumat diverse roluri în cadrul unor scenete de teatru.

 

Vama

Tudor Chirilă şi trupa Vama au concertat la Balul Bobocilor de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), ediţia 2016.

Una dintre cele mai apreciate trupe de pop-rock din România a făcut show la Suceava, iar piese precum „Memories now”, „Perfect fără tine”, „Fata în boxeri şi în tricou alb”, „Vara asta am să mă îndrăgostesc” au răsunat din piepturile tinerilor din sală.

Înainte ca juriul să delibereze, pe scenă au mai performat elevi din trupa Selfie, de la Colegiul „Ciprian Porumbescu” Suceava, şi Bobi Dumitraş, de la Fără Zahăr.

 

Miss şi Mister Boboc USV - Anca Dumitrean şi Robert Catargiu

Câştigătorii competiţiei de Miss şi Mister USV au fost anunţaţi de prorectorul instituţiei, Mihai Dimian.

În urma voturilor acumulate pe Facebook, Miss şi Mister Facebookau fost desemnaţi Robert Catargiu şi Larisa Andreea Galan, iar Miss şi Mister Oriflame au fost aleşi Cristina Costin şi Paul Grigoriciuc. Pe locul III s-au poziţionat Ilie Bujorean şi Andreea Bondar, iar locul II a fost adjudecat de Marius Zinici şi Andreea Ciubotari.

Marii câştigători ai serii au fost Robert Catargiu şi Anca Dumitrean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bobocii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava s-au distrat la Hollywood.
 Vizualizări articol: 4697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bobocii Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava s-au distrat la Hollywood4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei