Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 oct 2016 - Anul XXI, nr. 249 (6362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Show de bun venit

Spectacolul măştilor, pe scena Balului Bobocilor al Colegiului „Spiru Haret” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ediţia din acest an a Balului Bobocilor organizat de Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava a adus în luminile rampei tineri visători, talentaţi, emoţii specifice şi tradiţionala şi nelipsita competiţie pentru cucerirea titlurilor de Miss şi Mister Boboc.

Pentru cea mai tânără generaţie de haretişti a fost primul eveniment al vieţii de licean, menit să îşi lase amprenta în sufletul fiecăruia, un prilej perfect de a lega noi prietenii şi de a se distra.

Timp de aproape trei ore, organizatorii au invitat spectatorii într-o călătorie captivantă a simbolisticii măştilor, tema propusă pentru spectacolul din acest an fiind „Cu mască vs. Fără mască”.

Competiţia în jurul căreia a gravitat întreg evenimentul, cea de Miss şi Mister Boboc 2016, a mobilizat zece perechi de liceeni, care au lăsat emoţiile deoparte şi au urcat pe scenă pentru a dovedi atât juriului, cât şi colegilor lor din sală, că merită statutul mult râvnit.

Ba mai mult, tinerii au spart gheaţa şi au deschis balul de vineri seara surprinzând cu un misterios moment de dans, urmat imediat de proba de prezentare, unde boboceii au lăsat măştile deoparte şi s-au arătat publicului dincolo de aparenţe, nominalizându-şi calităţile, pasiunile, planurile de viitor sau motivele pentru care au intrat în cursa dobândirii celor mai importante titluri.

 

Spectacolul haretiştilor

Bobocii s-au retras pentru a pregăti următorul moment, iar scena a fost pregătită pentru prestaţia elevilor liceului dornici să etaleze momentele artistice pentru care au alocat ore bune de pregătire.

Talentul actoricesc al haretiştilor a fost pus în valoare prin intermediul mai multor pastile de umor, monologuri spumoase sau scenete satirice, tinerii purtând când măştivesele sau triste, când amuzante sau anoste. S-au evidenţiat „Psihologul de copii”, „Casting cu peripeţii”, „Un tânăr onest”, „Costică, dormi?” sau „Întâlnirea”, scenete savuroase, desprinse din viaţa de zi cu zi, ce au abordat şi demascat minciuna, parvenitismul, lăcomia şi diverse alte defecte umane.

Combinaţia de satiră şi umor a convins tânărul public, care a reacţionat tot mai bine, tot mai zgomotos şi tot mai energic la prestaţiile colegilor lor.

De aprecierea publicului s-au bucurat şi momentele de dans, de remarcat fiind momentul energic al fetelor de la BDS Crew.

Schimbând registrul, dar rămânând în sfera spectaculosului, elevii iubitori ai sportului   pe două roţi, au fost invitaţi în scenă pentru o serie de jonglerii cu bicicleta, iar elevul Constantin Didenco a surprins cu un spectaculos număr de jonglerie cu mingea de fotbal.

Momentele de dans şi de interpretare, plus scenetele de umor şi jonglerii, au alternat pe toată durata show-ului şi au alcătuit o călătorie unde buna dispoziţie şi pofta de viaţă au dominat.

Până la desemnarea câştigătorilor de Miss şi Mister, proaspeţii boboci înscrişi în concurs au parcurs şi proba de seară, eleganţa şi graţia fiind coordonatele acestei ultime testări.

 

Liceenii au trăit din plin recitalul lui Puya şi Vescan

Puya şi Vescan, unii dintre cei mai apreciaţiartişti de hip-hop din România, au avut mare succes în rândul elevilor de la „Spiru Haret”, cu toate că au fost momente în care cei doi s-au făcut prea puţin auziţi, demonstrându-şi mai curând veleităţile în play-back.

Chiar şi aşa, liceenii au trăit showul din plin, au părăsit scaunele de spectacol şi au dansat pe melodii precum „Pasiune”, „Baeram”, „Las-o” sau „Undeva-n Balcani”.

 

Sabina Lulciuc şi Vlad Roşca -  Miss şi Mister Boboc 2016

Directorul Colegiului de Informatică, prof. Virginel Iordache, a anunţat câştigătorii concursului organizat la Balul Bobocilor, însă înainte de a face marele anunţ a felicitat organizatorii pentru reuşita spectacolului la care a asistat.

Acesta a felicitat şi profesorii care s-au implicat în organizare – prof. Loredana Bodnar, Ioana Ştefănoaia, Raluca Cârţu şi Maria Guz.

Juriul a deliberat ca premiile de Miss şi Mister Popularitate să fie oferite Laurei Jureschi şi lui Matei Senciuc.

Miss şi Mister Dance au fost desemnaţi Denisa Curic şi Corneliu Bulat. Miss şi Mister Boboc 2016, de la Colegiul „Spiru Haret” sunt Sabina Lulciuc şi Vlad Roşca. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul măştilor, pe scena Balului Bobocilor al Colegiului „Spiru Haret” Suceava.
 Vizualizări articol: 4972 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacolul măştilor, pe scena Balului Bobocilor al Colegiului „Spiru Haret” Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei