Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2015 - Anul XX, nr. 263 (6075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Spectacol

„Miss mândră-n sat”, la Balul Bobocilor de la Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În primul weekend al lunii noiembrie, pe scena Ateneului „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni s-au aprins din nou reflectoarele pentru cel mai aşteptat eveniment al toamnelor şcolare, Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.

Spectacolul-concurs s-a încadrat într-o tematică preluată din mediul autohton, „Miss mândră-n sat”, o temă ce promovează specificul popular românesc şi identitatea naţională.

Organizatorii evenimentului, elevii claselor a XII-a, împreună cu diriginţii lor, prof. Oana Rusu, prof. Dorina Rîmbu, prof. Cătălin Curaleţ, prof. Mugurel Botezatu şi prof. Rica Şorodoc, au pus în scenă un program variat, cu momente artistice care s-au remarcat prin bun-gust, rafinament şi eleganţă ce vor rămâne, cu siguranţă, multă vreme în memoria spectatorilor.

Prezentatorii balului au fost în acest an elevii Adina Filote şi Alexandru Ababei din clasa a XII-a A, coordonaţi de prof. Oana Rusu.

Ineditul spectacolului a fost obţinut şi prin momentele cu accente culturale, amestec de cântec şi poezie, oferite de invitaţii speciali, Gabriela Teişanu, de la Centrul Cultural „Bucovina”, şi Adrian Bezna, membru al Cenaclului folk „Şi totuşi iubirea”.

Spectacolul-concurs a cucerit publicul prin ritmuri de cântec şi stiluri de dans diferite, prin scenete şi momente artistice deosebite susţinute de concurente şi de alţi invitaţi: tânărul coregraf Alexandru Andronic, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, eleva Miruna Buză, de la Colegiul „Mihai Eminescu” Botoşani, precum şi trupa de dans modern de la Palatul Copiilor, pregătită de prof. Mirela Duminică.

Prin munca susţinută a organizatorilor s-a obţinut un spectacol excepţional în care fetele claselor a IX-a ale Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” s-au întrecut pentru titlul „Miss mândră-n sat”. Pentru asta, a fost nevoie ca fetele să treacă prin mai multe probe: de prezentare, de aptitudini artistice, de îndemânare practică, de dans şi a ţinutei de seară. Ele au dovedit, pe lângă frumuseţe şi talent, că sunt şi bune gospodine, când au trecut la cusut motive populare pe etamină şi la învârtit sarmale. Întreaga recuzită (decoruri, jocuri de lumină şi fum) a susţinut prin calitate şi bun-gust specificul temei, apreciată de publicul pe cât de numeros, pe atât de călduros şi plin de animaţie. Titlul „Miss mândră-n sat” a fost câştigat de Diana Dumitriţa Roman, locul II a fost obţinut de Bianca Ana-Maria Pamparău, iar locul III, de Andreea Gabriela Păvăloaei, trei fete mândre din clasa a IX-a A.

Organizatorii au beneficiat atât de sprijinul autorităţilor locale şi al unui număr mare de sponsori, cât şi de prezenţa patrulelor de poliţie, jandarmi şi ISU care au asigurat o desfăşurare fără evenimente neplăcute.

Din partea grupului de diriginţi organizatori, profesorii Oana Rusu şi Mugurel Botezatu au fost invitaţi pe scenă, unde au primit flori şi aplauze, iar aceştia şi-au exprimat gândurile lor înainte de finalul spectacolului.

În final, prof. Mihaela Apetrei, directoarea liceului, a felicitat elevii şi profesorii organizatori, iar primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, a premiat câştigătoarele concursului. Seara s-a încheiat cu obişnuita petrecere prin care tuturor boboceilor li se urează bun venit în rândul liceenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Miss mândră-n sat”, la Balul Bobocilor de la Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni.
 Vizualizări articol: 4182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Miss mândră-n sat”, la Balul Bobocilor de la Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mere coapte boiereşti De pe vremea când cuhniile boiereşti nu mai pridideau să ofere mesenilor ospeţe opulente nu ne-au rămas numai reţete de plăcinte şi dulceţuri complicate, care ar îngrozi nutriţioniştii de azi, ci şi unele deserturi simple, naturale şi... Citeşte