Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 nov 2015 - Anul XX, nr. 261 (6073)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Toamna bobocilor

„Români în România”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” şi-a ales vineri, 6 noiembrie, la Dom Polski, Miss şi Mister Boboc, în cadrul unui spectacol de divertisment intitulat „Români în România”. La începutul balului, la propunerea organizatorilor, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor care au murit în urma incendiului de pe 30 octombrie din clubul Colectiv din Bucureşti. Decorul spectacolului a avut ca punct central harta României, pe care au fost marcate cele mai reprezentative zone ale ţării.

Cele şase perechi de boboci care s-au înscris în concurs au avut misiunea de a prezenta cât mai bine o zonă din România, pornind de la port, tradiţii, oameni de cultură etc. Pe tot parcursul spectacolului, cu un proiector au fost derulate imagini cu oameni şi locuri reprezentative pentru cele şase zone geografice alese de boboci. Probele de concurs în urma cărora juriul a ales bobocii câştigători au fost: prezentarea zonelor geografice alese cu tradiţii, personalităţi istorice şi culturale cunoscute, mâncăruri tradiţionale (proba întâi); un colaj de dansuri (proba a doua) şi proba ţinutelor de seară (a treia probă).

 

Umor, dans, muzică, pantomimă, sport

Balul Bobocilor a avut un program divers, din care nu au lipsit momentele de umor, o scenetă (parodie după „Examenul de Bacalaureat”) prezentată de câţiva elevi ai colegiului tehnic, sceneta „Proba de engleză susţinută de un parlamentar”, un moment muzical susţinut de corul elevilor şcolii, care a interpretat melodia „Trandafir de la Moldova”.

Un grup de eleve din clasele a X-a şi a XI-a au avut două momente de dansuri ritmice, moderne, apreciate de public. Pantomima a fost prezentată pe scena Dom Polski de trei elevi din clasele a XII-a. Un alt moment antrenant din spectacol a fost o demonstraţie de capoeira, care este o formă de artă marţială ce rezultă dintr-o combinaţie magnifică de acrobaţie, dans, muzică şi ritualuri, ce provine din Brazilia. Grupul Capoeira Brasil Suceava a fost aplaudat şi apreciat de întreaga sală, după o demonstraţie de forţă, ritm şi energie.

 

Invitaţi

Formaţia Genyus, din care face parte şi Nicu Cîtea, absolvent al Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu”, a susţinut pe scena de la Dom Polski un moment muzical apreciat de public. Trupa Music Express din Suceava, formată din Ionuț Ilisoi (voce), Andrei Cicioc (voce, percuţie), Ionuț Ciubotaru (clape), Bogdan Pinghireac (chitară), Alex Laza (saxofon) şi DJ Puff (ce a asigurat sunetul), a interpretat mai multe piese cunoscute: „Într-o nu ştiu care seară” (Roşu şi Negru), „Epilog” (Vama Veche), „Super - Love” (Ştefan Bănică Jr.) etc., „Cântă cucul, bată-l vina!”, „Şatra”, reuşind să ridice publicul în picioare. Bobocii s-au prins de mâini și au dansat pe scenă, dar au coborât şi în mijlocul publicului, la îndemnul profesorului Ionuț Ilisoi. Liceenii au cântat refrenele preferate şi s-au distrat cum au ştiut ei mai bine. Prezentatorii balului au fost Alina Traciu şi Vlad Ştefănucă, elevi în clasa a XII-a. Miss Boboc a fost aleasă Casiana Login, iar Mister Boboc a fost desemnat Vlad  Costeniuc. Toţi concurenţii au fost felicitaţi şi au primit premii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Români în România”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”.
 Vizualizări articol: 3334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
„Români în România”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte de cioară Dacă vă amintiţi din copilărie de un desert pufos ca fulgul de porumbel, cremos, vanilat şi uşor numit ”lapte de pasăre”, ei bine, aceasta este varianta ”hard”, cu alcool şi multă cacao amăruie. Probabil că denumirea dată de... Citeşte