Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confirmări

DJ Sava şi Raluka, la „Economic”, şi Anda Adam la „Pedagogic”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După Nightlosers la Colegiul „Ştefan cel Mare”, El Negro la „Petru Rareş”, Elena Gheorghe la „Nicu Gane” Fălticeni, Guess Who la „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, ieri după-amiază, alte două licee ne-au transmis numele invitaţilor lor speciali la Balul Bobocilor din acest an.

Prima veste a venit de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, la balul cărora, pe data de 28 octombrie a.c., capul de afiş vor fi DJ Sava şi Raluka.

Organizatorii balului de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava (Pedadogic) ne-au anunţat că au stabilit şi data spectacolului, pe 5 noiembrie, precum şi invitatul care va ridica sala în picioare: Anda Adam, anunţând că vor organiza şi un after-party, după bal, în club Baylon.

 

Smiley şi Radio Killer la Câmpulung Moldovenesc?

La Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, organizatorii nu au încă un răspuns sigur, însă şansele ca în seara balului, pe 15 octombrie a.c., pe scena Casei de Cultură din Câmpulung Moldovenesc să urce Smiley cu Radio Killer sunt destul de mari.

„Aşteptăm confirmarea managerului lui Smiley”, ne-a mărturisit Alexandra Mirutoi, elevă în clasa a XII-a şi unul dintre organizatorii balului.

În serile de vineri, organizatorii balului de la „Dragoş Vodă” pregătesc câte o mică petrecere –„Serile Liceenilor” în Club Bowling-Complex BTT , în care se întâlnesc deopotrivă boboci de-a IX-a şi elevi din clasele terminale ale colegiului câmpulungean.

„Pregătirile, repetiţiile încep să meargă din ce în ce mai bine datorită implicării şi entuziasmului de care dau dovadă atât organizatorii, cât şi aspiranţii la titlul de Miss şi Mister Boboc”, completează eleva.

 

DJ Sava şi Raluka şi la Colegiul Agricol Fălticeni  

Aseară, am aflat veşti şi de la Colegiul Agricol Fălticeni, prin vocea profesoarei Lăcrămioara Acatrinei, care ne-a comunicat telefonic că Balul Bobocilor a fost programat pe 7 octombrie a.c., iar invitaţii speciali vor fi DJ Sava şi Raluka.

Am aflat câte puţin şi despre tema balului celor de la Colegiul Agricol Fălticeni –„Apocalipsa”, care va veni în „Sala Cinema” din localitate.

Vor fi opt perechi de candidaţi la Miss şi Mister şi trei prezentatori, două fete şi un băiat.

Practic, cei de la Colegiul Agricol Fălticeni deschid Balurile Bobocilor 2010, următorul bal fiind abia peste o săptămână (13 octombrie – Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DJ Sava şi Raluka, la „Economic”, şi Anda Adam la „Pedagogic”.
 Vizualizări articol: 1410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
DJ Sava şi Raluka, la „Economic”, şi Anda Adam la „Pedagogic”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2010

Topul Balurilor Bobocilor 2010
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei