Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 ian 2014 - Anul XIX, nr. 10 (5519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Adam este prezentat de Bryan Adams

Opel a reușit să atragă atenția cu ultima sa creație pentru clasa mică. Modelul ADAM va fi readus în lumina reflectoarelor şi, în plus, acest lucru va fi realizat de către un superstar internaţional. Compozitorul şi cântăreţul rock canadian Bryan Adams nu este doar un muzician extraordinar, ci şi un fotograf respectabil.

În studioul său din Berlin, artistul fotografiază campionul personalizării pentru un calendar denumit „ADAM by Bryan Adams”. În plus, Bryan Adams a creat un model ADAM conform propriului său design artistic – cu aspect de camuflaj. 

Pe data de 23 ianuarie 2014, rezultatele vor fi prezentate în cadrul unui vernisaj la Muzeul Haus der Kunst din München şi vor fi expuse până la data de 26 ianuarie. Modelul cu aspect de camuflaj „ADAM by Bryan Adams” va fi lansat într-o serie de zece autovehicule, ediţie limitată, iar sumele obţinute vor fi donate Fundaţiei Bryan Adams, care are grijă de oameni nevoiaşi din întreaga lume.

Bryan Adams s-a distrat pe cinste cu acest proiect şi afirmă: „Cu Opel ADAM totul este posibil.”

Ca motiv creat de Bryan Adams, Opel ADAM se alătură celor mai remarcabile şi faimoase modele din lume. Canadianul i-a avut deja ca modele în faţa aparatului foto pe Amy Winehouse, Michael Jackson şi Dustin Hoffman.

Modelul Opel ADAM a fost lansat la începutul anului 2013, iar în prezent inspiră experţii şi clienţii cu apariţia sa neconvenţională şi tehnologia revoluţionară. Juriul care acordă renumitele premii red dot pentru design confirmă faptul că ADAM face o impresie bună ca obiect de design.

Modelul ADAM se află, de asemenea, în topul a tot ceea ce înseamnă conectivitate. Sistemul de infotainment IntelliLink reprezintă principala atracţie. Acesta face ca autovehiculul fabricat în Eisenach să fie cel mai bine conectat autovehicul de mici dimensiuni: sistemul este compatibil cu smartphone-urile cu sistem de operare iOS şi Android cât și cu aplicaţia Siri Eyes Free pentru iPhone.

În plus, modelul urban oferă o explozie de inovaţii suplimentare, elemente caracteristice până acum doar autovehiculelor din clasa premium. Asistentul la parcare automat, volanul încălzit, asistentul pentru unghi mort şi suportul pentru biciclete Flex-Fix complet integrat – disponibil exclusiv la Opel – sunt dotări unice în acest segment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Adam este prezentat de Bryan Adams.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Adam este prezentat de Bryan Adams0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei