Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2014 - Anul XIX, nr. 2 (5511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noua Mazda3 este nominalizată la titlul ”Mașina Anului 2014”

Mazda se află în cursa pentru câștigarea unui prestigios premiu european. Noua Mazda3 a fost aleasă finalistă în competiţia Car of the Year 2014 – Mașina Anului 2014 în Europa, fapt care demonstrează abordarea neconvenţională a companiei în ceea ce priveşte construirea de automobile fără a face compromisuri. Alături de Mazda3 au mai fost nominalizate alte 6 maşini dintre 30 de candidate.

Acestea vor intra în competiţie pentru cel mai vechi şi mai valoros premiu al industriei.

Recent introdusă pe piaţa din Europa începând cu octombrie, noua Mazda3 este singurul model produs în Japonia dintre cele 7 automobile finaliste şi al doilea din afara Europei. Câştigarea trofeului ar fi cea mai prestigioasă realizare de până acum a ultimei versiuni a celui mai bine vândut model Mazda.

“Este o mare onoare să primim această recunoaştere pentru cel mai important model al nostru”, a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe. “Primirea de care s-a bucurat până acum Mazda3 a fost senzaţională, cu vânzări importante şi comenzi datorită evaluărilor primite de la jurnalişti şi fani din întreaga lume”.

Noua Mazda3 a fost finalistă la Green Car of the Year şi 2014 Canadian Car of the Year. Mai mult, a fost listată în top “10 cele mai bune maşini” de către publicaţii precum Focus (Germania) şi Car and Driver (SUA). Astfel, acest model calcă pe urmele predecesorilor săi: primele două generaţii au câştigat peste 130 de premii peste tot în lume, fiind finaliste şi în competiţia amintită.

Modelul este echipat cu tehnologia ultra eficientă şi uşoară SKYACTIV, alături de premiatul design aerodinamic „KODO – Sufletul Mişcării”. Una dintre cele mai importante caracteristici ale noii cabine este interfaţa om-maşină îmbunătăţită (HMI), care include ecranul Head-up Display, unul dintre primele astfel de echipamente disponibile în clasa compactă, precum şi un buton de comandă optimizat.

Noua Mazda3 străluceşte şi datorită unor motoare puternice dar economice pe benzină sau motorină, cuplate la transmisii manuale în 6 trepte sau automate. De asemenea, caroseria rigidă dar uşoară în acelaşi timp oferă siguranţă pasivă de top, protejând pasagerii şi pietonii în cazul unui accident. Graţie siguranţei pasive combinate cu sistemele de siguranţă activă nemaiîntâlnite în această clasă, Euro NCAP a acordat recent maximul de 5 stele pentru Mazda3.

Consumul de carburanţi şi emisiile de CO2 încep de la 3.9l/100km şi 104g/km la Mazda3 Sedan CD150 SKYACTIV-D,  transmisie manuala SKYACTIV-MT in 6 trepte şi sisteme standard i-stop.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noua Mazda3 este nominalizată la titlul ”Mașina Anului 2014”.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noua Mazda3 este nominalizată la titlul ”Mașina Anului 2014”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei