Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 298 (5505)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 2 Coupe poate fi comandat în România

BMW introduce pe piața locală cel mai recent model de clasă compactă. Noul Seria 2 este un automobil complet nou în portofoliul mărcii, ce va debuta în showroom-urile din România în luna martie a anului viitor. După ce la sfârșitul acestui an Seria 2 Coupe a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles, acum acesta poate fi comandat de clienții din România.

Noul BMW Seria 2 Coupe este singurul coupe compact din segmentul premium disponibil cu tracțiune spate.

Această caracteristică constructivă ilustrează orientarea spre performanțe dinamice a noului model. Agilitate remarcabilă este granată mulțumită unei direcții libere de influența tracțiunii, distribuției perfecte de mase și motoarelor cu tehnologie TwinPower Turbo.

Noul model se diferențiază clar faţă de modelul compact BMW Seria 1 prin designului personalizat şi caroserie cu 11 centimetri mai lungă. Partea frontală şi cea spate beneficiază de un desen distinctiv, cu linii extinse, elegante şi dinamice, care se îmbină armonios cu linia acoperişului ce se pierde cursiv spre spate.

Configuraţia cu tracţiune spate este accentuară de lăţimea în dreptul punţii spate. Și noua gamă beneficiază de linii de design - Sport Line, Modern Line şi pachet M Sport.

La lansare, BMW Seria 2 Coupe este disponibil în trei variante de motorizare: 220i, echipat cu un motor cu patru cilindri de 184 CP, disponibil de la 31.000 Euro cu TVA, 220d, echipat cu un motor diesel de doi litri  și184 CP, disponibil de la 33.356 Euro cu TVA și M235i, echipat cu un motor cu șase cilindri în line, de 326 CP, disponibil de la 46.810 Euro cu TVA.

Acesta beneficiază de cele mai noi tehnologii EfficientDynamics pentru emisii deosebit de reduse și îmbunătățirea performanțelor dinamice. Toate motorizările sunt disponibile cu tehnologia TwinPower Turbo și respectă standardele de emisii Euro 6.

Seria de tehnlogii ConnectedDrive diferențiază Seria 2 față de concurență printr-o serie de tehnologii unice.

BMW continuă pionieratul integrării telefoanelor mobile și terminalelor Apple în automobil. Prin funcția Apps utilizatorii pot beneficia mereu de funcționalități noi fără a trebui să trimită mașina în service pentru un upgrade – este suficientă instalarea noi aplicații pe terminalul smartphone. În plus, alături de iOS, compatibilitatea sistemului a fost acum extinsă și pentru Android, incluzând astfel un număr tot mai mare de terminale smartphone.

Disponibilitatea aplicațiilor variază de la țară la țară, în funcție de diferiți parametrii, în special licența drepturilor de autor. În România numărul de aplicații disponibile a crescut de la Aupeo!, Snippy și Stitcher, integrând acum și Audible, Deezer și TuneIn. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 2 Coupe poate fi comandat în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 2 Coupe poate fi comandat în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei