Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 285 (5492)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ferrari 458 Speciale s-a lansat în România

Ferrari introduce pe piața locală unul din cele mai rapide automobile pe piața locală. Modelul 458 Speciale a fost dezvăluit astăzi oficial și în România. Evenimentul a avut loc la București în showroom-ul Ferrari din Otopeni.

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari în România, l-a avut ca invitat special pentru această lansare pe singurul român din Formula 1 – Colin Kolles, care s-a aflat la bordul celui mai recent model Ferrari și a vorbit despre caracteristicile impresionante ale acestui nou model.

„Este o mândrie pentru noi să avem un român în vârful ierarhiei uneia dintre cele mai puternice și frumoase competiții sportive din lume și o și mai mare onoare că a acceptat invitația de a ne fi alături la lansarea unuia dintre cele mai spectaculoase modele Ferrari” a declarat Ion Bazac, Președinte Forza Rossa.

458 Speciale este cea mai recentă capodoperă Ferrari, bazată pe inovație tehnologică extremă și cercetare. Astfel, deja excepționalul 458 Italia devine o mașină cu adevărat demnă de supra-numele ”Speciale”. Rezultatul este cel mai performant V8 din toate timpurile.

Datorită raportului excepțional greutate/putere, de numai 2,3 kg/CP, mașina 458 Speciale poate ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 3 secunde (0 – 200 km/h în 9.1 secunde), iar la Circuitul Fiorano a înregistrat un timp de numai 1’23. Multe dintre soluțiile sofisticate, aplicate pentru prima dată unei mașini de serie în cazul 458 Speciale, inclusiv aerodinamica sa progresistă, vor deveni caracteristici standard la viitoarele modele Ferrari.

S-a acordat atenţie maximă sursei de alimentare, care a fost declarată doi ani la rând ”Cel mai performant motor” la Gala Premiilor Internaționale Motorul Anului, și astfel Ferrari a construit cel mai puternic model V8 cu aspirație naturală (605 CP), cu o extraordinară putere de 135 CP/ litri, cea mai mare atinsă vreodată de o mașină cu motor cu aspirație naturală.

Echipa de la Ferrari Styling Centre a fost ghidată în munca sa de exigențele impuse de aerodinamică, colaborând cu Pininfarina, pentru a sculpta formele mașinii, astfel încât să fie mai orientată spre performanță ca niciodată. Ferrari 458 Speciale devine, din punct de vedere aerodinamic, cea mai eficientă mașină de serie din istoria Ferrari.

Tehnologia folosită în dinamica subsistemelor mașinii oferă șoferului încredere și control perfect al automobilului la viraje şi la viteze mari, și răspuns exact la comenzi. Una dintre cele mai inovatoare caracteristici ale modelului 458 Speciale este sistemul Side Slip Angle Control (SSC), care facilitează controlul mașinii la limită, îmbunătățind mult emoțiile încercate la volan.

Pentru noua mașină sport Ferrari, producătorul de anvelope Michelin şi constructorul italian şi-au unit cunoştinţele în inginerie de ultimă generaţie, expertiza în asamblarea anvelopelor, pasiunea pentru performanţă, precum şi abilităţile şi capacităţile analitice ale dezvoltatorilor şi piloţilor de teste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ferrari 458 Speciale s-a lansat în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ferrari 458 Speciale s-a lansat în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei