Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 240 (5447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MINI Paceman John Cooper Works a debutat în România

MINI introduce pe piața românească cel mai nou model al gamei sale. Noul Paceman John Cooper Works a debutat la București, în cadrul unui eveniment dedicat gamei sport. Clienți și pasionați ai mărcii au avut ocazia să descopere cele mai exclusive și sportive modele MINI într-o serie de exerciții care au pus în prim-plan calitățile dinamice, invitații au putut descoperi celebrul „go kart-feeling“ specific MINI.

Cu puteri între 211 și 218 CP, propulsate de motoare turbo cu tehnologie Twinscroll de 1,6 litri, modele care poartă numele faimosului designer de mașini de curse John Cooper reprezintă vârful de performanță din segment, neegalate de nici un alt model de serie. Manevrabilitatea este asigurată de designul cu roți amplasate în margini și console scurte, distribuția de mase și sistemul avansat de suspensie cu punte faţă cu combinată MacPherson și punte spate cu braţ central.

Evocând istoria din spatele numelui „John Cooper”, imaginea evenimentului de la București a fost legendarul pilot de raliuri finlandez Rauno Aaltonen care, pilotând un Mini pregătit de John Cooper, reușea în 1967 a treia victorie a mărcii în Raliul Monte Carlo. Rauno Aaltonen deschidea un nou stil de pilotaj în lumea raliurilor și avea să îşi câștige renumele de „The Rally Professor”.

Evenimentul a marcat debutul pe piața din România al noului MINI Paceman John Cooper Works. Cel mai sportiv Paceman dispune de un propulsor de 218 CP și tracțiune integrală și este disponibil la un preț de 31.300 euro fără TVA.

Cel de-al şaptelea model se alătură gamei de performanţă John Cooper Works, MINI John Cooper Works Paceman combină conceptul Sports Activity Coupé compact cu sistemul de propulsie şi tehnologia şasiului au la bază numeroşii ani de experienţă în motorsport. Este cel de-al doilea model John Cooper Works ce va fi echipat standard cu sistemul de tracţiune integrală MINI ALL4, pentru mai multă tracţiune şi stabilitate, precum şi mai multă agilitate în virajele abordate dinamic.

MINI John Cooper Works Paceman aduce, într-o manieră concentrată şi autentică, experienţa motorsport în segmentul compact premium, caroserie stil coupé, cu două uşi şi hayon mare. Cea mai puternică versiune a motorului John Cooper Works din noua generaţie, cu patru cilindri şi o capacitate de 1,6 litri, turbocompresor twin-scroll, injecţie directă pe benzină şi gestiune complet variabilă a supapelor bazată pe tehnologia VALVETRONIC patentată de BMW Group, sistem sport de evacuare ca dotare standard.

Motor pe benzină, cu patru cilindri, cu turbocompresor twin-scroll, injecţie directă şi gestiune complet variabilă a supapelor bazată pe tehnologia VALVETRONIC.

Capacitate: 1.598 cmc, putere maximă: 160 kW/218 CP la 6.000 rpm, cuplu maxim: 280 Nm între 1.900 şi 5.000 rpm (cu funcţia Overboost: 300 Nm între 2.100 şi 4.500 rpm).

Acceleraţie (0-100 km/h): 6,9 secunde (transmisie automată: 6,9 secunde), viteză maximă: 226 km/h (transmisie automată: 224 km/h). Consum mediu în ciclul EU: 7,4 l/100 km (transmisie automată: 7,9 l/100 km), emisii CO2: 172 g/km (184 g/km). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MINI Paceman John Cooper Works a debutat în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MINI Paceman John Cooper Works a debutat în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei