Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 238 (5445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes a lansat noul Sprinter în România

Mercedes aduce pe piața utilitarelor noua generație Sprinter. Proaspătul model a fost lansat oficial în România. Preţul de pornire pentru noul model este de 22.222 euro, fără TVA, pentru șasiu și de 24.999 euro, fără TVA, pentru furgon.

Cu cinci noi sisteme de siguranţă, motorizări care respectă viitorul standard de poluare Euro VI şi un design îndrăzneţ, noul Sprinter devine un punct de reper în clasa sa. Cu un consum extrem de redus, de 6,3 l/100 km, Sprinter se poziţionează pe primul loc şi în ceea ce priveşte consumul de carburant.

Modelul utilitar Mercedes este cel mai de succes model fabricat de divizia de autovehicule comerciale Daimler. În jur de 150.000 de unităţi Sprinter sunt construite în prezent, în fiecare an. Cele mai importante piețe sunt în Europa, acestea furnizând aproximativ 60% din totalul vânzărilor.

Ca și predecesorii săi, noul vehicul este fruntaş în segmentul său atunci când vine vorba de eficiența consumului de combustibil. În prezent, modelul setează noi standarde cu cele cinci noi sisteme de siguranță, cu motorizări conforme cu standardul de poluare Euro VI. Cinci noi sisteme de asistență - inclusiv unele noutăţi mondiale în segmentul van - contribuie la reducerea numărului de accidente și facilitează condusul în siguranţă şi confort.

Cinci sisteme noi de asistenţă - inclusiv unele în premieră mondială pentru segmentul de autovehicule comerciale uşoare - contribuie la reducerea numărului de accidente.

Printre sistemele ce echipează noul Sprinter şi care reprezintă o noutate mondială, se numără: Crosswind Assist (senzori de detectare a rafalelor de vânt, activați la o viteză minimă de 80 km/h pentru prevenirea pierderii direcţiei în caz de vânt lateral puternic), precum şi Collision Prevention Assist (ce pregăteşte sistemul de frânare în cazul unei potenţiale coliziuni) şi Blind Spot Assist (ajută la evitarea coliziunilor detectând autovehiculele din unghiul mort).

Noul Sprinter este prima utilitară comercială cu o gamă completă de motorizări care respectă viitorul standard de poluare Euro VI.

Performanţa oferită de gama de motorizări diesel rămâne neschimbată: aceasta cuprinde propulsoare de patru şi şase cilindri, cu puteri cuprinse între 95 CP şi 190 CP.

Ca o alternativă a motoarelor diesel, Mercedes Sprinter dispune și de un motor supraalimentat de 1.8 litri cu sistem de injecţie directă, care dezvoltă 156 CP.  Acelaşi motor e disponibil şi în versiune cu propulsie pe bază de gaz natural comprimat.

Motoarele pot fi cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau la una automată cu 7 rapoarte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes a lansat noul Sprinter în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercedes a lansat noul Sprinter în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei