Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 224 (5431)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel introduce noul Insignia Country Tourer

Opel introduce pe piața locală un model complet nou. Insignia Country Tourer ce a avut debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt întregeşte familia Insignia. Acesta  exprimă o dorinţă înnăscută pentru aventură.

Pe piața românească noul model Opel are un preț de pornire de 27.843 euro.

Caracteristicile definitorii includ elemente protectoare, combinate cu pasaje proeminente ale roţilor şi protecţii pentru zonele joase ale caroseriei, cărora li se adaugă ţevi de eşapament duble. Transmisia integrală excepţională asigură aderenţă şi manevrabilitate sigură în toate condiţiile de condus.

Trenul de rulare 4x4 controlat electronic încorporează un ambreiaj de înaltă calitate pe principii Haldex şi un diferenţial autoblocabil electronic, pentru a asigura tracţiune ideală atât pe suprafeţe pavate, dar şi în afara lor. Acesta se adaptează constant la condiţiile de drum predominante şi variază perfect distribuţia cuplului de la zero la 100% între punţi, precum şi între roţile spate.

Senzorii sistemului 4x4 furnizează constant modulelor individuale de control informaţii despre rata de girație, acceleraţie, unghiul direcţiei, viteza roţilor, poziţia pedalei de acceleraţie, viteza şi cuplul motorului, aşa încât distribuţia puterii faţă/spate este constant adaptată situaţiei de condus, în baza acestor informaţii.

Insignia Country Tourer poate oferi propulsie chiar şi când trei dintre roţi sunt libere sau pe suprafaţă alunecoasă şi doar una dintre ele are aderenţă.

Sistemul adaptiv ajută şoferii şi în situaţii normale. Pentru a reduce pierderile la frecare şi a reduce consumul, sistemul setează automat tracţiune faţă oricând simte că nu sunt necesare intervenţii pentru adaptarea acesteia.

Puterea motoarelor Opel turbo este perfectă pentru trenul de rulare 4x4 al Country Tourer. Oferta de trei motoare porneşte cu 250 cp 2.0 SIDI Turbo benzină, ce livrează performanţe excelente. Generând un cuplu impresionant de 400 Nm, acest motor cu injecţie directă garantează tracţiune masivă.

Performanta unitate 195 cp 2.0 BiTurbo CDTI diesel are la dispoziţie 400 Nm. Turbocompresorul său secvenţial în două faze livrează răspuns imediat la accelerare pentru tracţiune excelentă. O unitate 120 kW/163 cp, 2.0 CDTI (cu o singură ţeavă de eşapament) completează oferta de motoare, oferind acces la 350 Nm cuplu, ridicat până la 380 Nm cu overboost.

Atât 2.0 SIDI Turbo, cât şi 2.0 CDTI pot avea cutie manuală cu 6 viteze sau o transmisie automată cu 6 viteze, în timp ce 2.0 BiTurbo CDTI este disponibil doar cu cea din urmă.

Garda la sol este cu 20 mm mai ridicată decât standardul, un avantaj major la rularea pe teren inegal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel introduce noul Insignia Country Tourer.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel introduce noul Insignia Country Tourer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei