Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 209 (5416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel lansează oficial noul Insignia Country Tourer

Opel și-a lansat ieri la Frankfurt cel mai nou model de familie. Botezat Insignia Country Tourer, modelul exprimă dorinţa înnăscută pentru aventură. Vehiculul atletic cu garda la sol ridicată oferă libertate dincolo de constrângerile oraşului şi ale drumurilor asfaltate.

Caracteristicile definitorii includ scuturi protectoare, combinate cu pasaje proeminente ale roţilor şi protecţii pentru zonele joase ale caroseriei, cărora li se adaugă ţevi de eşapament duble.

Transmisia integrală excepţională asigură aderenţă şi manevrabilitate sigură în toate condiţiile de condus. Sistemul face echipă cu motoare turbo puternice precum 250 cp, 2.0 litri SIDI cu injecţie directă pe benzină sau unitatea ultraperformantă 2.0 BiTurbo CDTI – ambele generând cupluri impresionante de până la 400 Nm.

Trenul de rulare 4x4 controlat electronic încorporează un ambreiaj de înaltă calitate pe principii Haldex şi un diferenţial autoblocabil electronic, pentru a asigura tracţiune ideală atât pe suprafeţe pavate, dar şi în afara lor. Acesta se adaptează constant la condiţiile de drum predominante şi variază perfect distribuţia cuplului de la zero la 100% între punţi, precum şi între roţile spate.

Stabilitatea maximă şi dinamica superioară sunt asigurate de un diferenţial autoblocabil electronic. El controlează distribuţia cuplului între roţile spate, transferându-l către roata cu cea mai mare tracţiune. În timp ce oferă tracţiune mai bună în condiţii de drum alunecos, operarea sofisticată a acestui sistem 4x4 adaptabil garantează cele mai ridicate niveluri de control de către şofer şi siguranţă activă în toate situaţiile. Insignia Country Tourer poate oferi propulsie chiar şi când trei dintre roţi sunt libere sau pe suprafaţă alunecoasă şi doar una dintre ele are aderenţă.

Puterea motoarelor Opel turbo este perfectă pentru trenul de rulare 4x4 al Country Tourer. Oferta de trei motoare porneşte cu 250 cp 2.0 SIDI Turbo benzină, ce livrează performanţe excelente. Generând un cuplu impresionant de 400 Nm, acest motor cu injecţie directă garantează tracţiune masivă.

Performanta unitate 195 cp 2.0 BiTurbo CDTI diesel are la dispoziţie 400 Nm. Turbocompresorul său secvenţial în două faze livrează răspuns imediat la accelerare pentru tracţiune excelentă. O unitate 163 cp, 2.0 CDTI completează oferta de motoare, oferind acces la 350 Nm cuplu, ridicat până la 380 Nm cu overboost.

În afara asfaltului, noul Insignia Country Tourer beneficiază şi de cauciucurile mai mari şi condusul dintr-o poziţie ridicată, în plus faţă de tracţiunea integrală şi răspunsul rapid. Garda la sol este cu 20 mm mai ridicată decât standardul, un avantaj major la rularea pe teren inegal.

Aşa încât, dacă este folosit pentru vacanţa de iarnă sau pe drumuri înzăpezite sau pur şi simplu pe teren dificil, Insignia Country Tourer este un companion ideal pentru timpul liber sau pentru muncă. Iar în oraş aspectul său robust îi face atractiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel lansează oficial noul Insignia Country Tourer.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel lansează oficial noul Insignia Country Tourer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei