Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 199 (5406)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW lansează numeroase modele în premieră la Frankfurt

BMW aduce o ploaie de noutăți la Frankfurt. Printre cele mai așteptate premiere sunt cele ale conceptului M4 și noilor Seria 4 și X5. Deloc neglijabile sunt aparițiile versiunilor restilizate Seria 5, M5 și conceptul Concept Active Tourer Outdoor.

 

BMW Seria 4 Coupé: eleganță și performanțe dinamice

Datorită proporţiilor bine echilibrate, centrului de greutate dispus jos şi motoarelor puternice, BMW Seria 4 Coupé are posibilitatea de a impune noi standarde în segmentul său în ceea ce priveşte estetica şi dinamica. Identitatea individuală a modelului cu două uşi - subliniată de numărul "4" - este reflectată de design şi de dotarea cu echipamente de cea mai bună calitate. La lansare, clienţii BMW Seria 4 Coupé pot alege între motorul cu şase cilindri şi cele două propulsoare cu patru cilindri, iar pachetele de design Sport Line, Modern Line, Luxury Line şi M Sport sunt disponibile ca alternative la versiunea standard.

 

Noul BMW X5: mai luxos şi mai inovator ca niciodată

BMW X5 a fost primul Sports Activity Vehicle (SAV) din lume şi a rămas cel mai de succes model din segment. Lansarea celei de-a treia generaţii a modelului impune noi standarde în clasă în privinţa dinamicii, versatilității şi luxului. Printre caracteristicile de top ale noului BMW X5 se numără performanţele sportive îmbunătăţite şi consumul redus de combustibil, o reducere a masei cu până la 90 kg faţă de modelul cu aceeaşi echipare din generaţiile anterioare.

 

BMW Concept Active Tourer Outdoor: soluţii inteligente pentru plăcerea condusului şi activităţi de timp liber.

Dimensiunile exterioare compacte, spaţiul interior impresionant şi soluţiile inteligente - gândite pentru îmbunătăţirea funcţionalităţii asociate cu sportul şi timpul liber - definesc caracterul BMW Concept Active Tourer Outdoor. BMW utilizează acest concept de automobil pentru a introduce plăcerea condusului specifică mărcii într-un nou segment. Un suport de biciclete, complet integrat în interior, susține utilizarea optimă a spaţiului. Revoluţionară este şi tehnologia transmisie hibrid plug-in.

 

BMW Seria 5: imbold nou pe drumul spre succes la nivel mondial

BMW Seria 5, cel mai bine vândut automobil din lume în segmentul premium al clasei executive, îşi continuă traseul de succes cu modificări la diferite detalii de design, variante suplimentare ale sistemului de propulsie şi o serie de inovaţii din portofoliul BMW ConnectedDrive. Noul BMW 518d - disponibil ca versiuni Sedan şi Touring - reprezintă noul model de intrare al gamei Seria 5, iar 520d xDrive a fost adăugat formulei de modele cu tracţiune integrală. Altfel, noul design al părţii spate de la varianta luxoasă şi versatilă Seria 5 Gran Turismo aduce un plus de eleganţă în liniile maşinii şi extinde capacitatea portbagajului cu 60 de litri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW lansează numeroase modele în premieră la Frankfurt.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW lansează numeroase modele în premieră la Frankfurt0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei