Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Opel dezvăluie noul Insignia Country Tourer

Opel va lansa în toamna acestui an un model de nișă pentru clasa medie. Familia Insignia va fi completată curând, cu versiunea Insignia Country Tourer ce îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt în luna septembrie. Acesta exprimă o dorinţă înnăscută pentru aventură, fiind un automobil atletic cu garda la sol ridicată, care oferă libertate dincolo de constrângerile oraşului şi ale drumurilor asfaltate.

Caracteristicile definitorii includ scuturi protectoare, combinate cu pasaje proeminente ale roţilor şi protecţii pentru zonele joase ale caroseriei, cărora li se adaugă ţevi de eşapament duble.

Transmisia integrală asigură aderenţă şi manevrabilitate sigură în toate condiţiile de condus. Sistemul face echipă cu motoare turbo diesel și pe benzină puternice  de 195 și 250 cai putere.

Trenul de rulare 4x4 controlat electronic încorporează un ambreiaj Haldex şi un diferenţial autoblocabil electronic, pentru a asigura tracţiune ideală atât pe suprafeţe pavate, dar şi în afara lor. Acesta se adaptează constant la condiţiile de drum predominante şi variază perfect distribuţia cuplului de la zero la 100% între punţi, precum şi între roţile spate. În combinaţie cu şasiul premium controlat electronic FlexRide, sistemul de tracţiune integrală stabileşte standardele în termeni de timpi de reacţie şi control al autovehiculului.

Atunci când este necesar, unitatea de control a distribuţiei ambreiajului transmite imediat mai mult cuplu axei spate. Senzorii sistemului 4x4 furnizează constant modulelor individuale de control informaţii despre rata de girație, acceleraţie, unghiul direcţiei, viteza roţilor, poziţia pedalei de acceleraţie, viteza şi cuplul motorului, aşa încât distribuţia puterii faţă/spate este constant adaptată situaţiei de condus, în baza acestor informaţii.

Stabilitate maximă şi dinamica superioară sunt asigurate de un diferenţial autoblocabil electronic. Insignia Country Tourer poate oferi propulsie chiar şi când trei dintre roţi sunt libere sau pe suprafaţă alunecoasă şi doar una dintre ele are aderenţă.

Sistemul adaptiv ajută şoferii şi în situaţii normale. Pentru a reduce pierderile la frecare şi a reduce consumul, sistemul setează automat tracţiune faţă oricând simte că nu sunt necesare intervenţii pentru adaptarea acesteia.

Ambele motoare 2.0 SIDI Turbo şi 2.0 CDTI pot avea cutie manuală cu 6 viteze sau o transmisie automată cu 6 viteze, în timp ce 2.0 BiTurbo CDTI este disponibil doar cu cea din urmă. 

În afara asfaltului, noul Insignia Country Tourer beneficiază şi de cauciucurile mai mari şi condusul dintr-o poziţie ridicată, în plus faţă de tracţiunea integrală şi răspunsul rapid.

Preţurile şi detalii despre echipări vor fi anunţate la momentul deschiderii comenzilor, la premiera mondială de pe 10 septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel dezvăluie noul Insignia Country Tourer.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Opel dezvăluie noul Insignia Country Tourer5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei