Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mini extinde gama Countryman și Paceman

Mini a pregătit câteva noutăți pentru cea mai fierbinte lună a anului. Din iulie 2013, gama de modele va fi extinsă cu variante suplimentare cu tracţiune integrală şi lansarea de noi componente sport şi opţiuni suplimentare. Countryman şi Paceman vor dispune de noi opţiuni de personalizare şi detalii inteligente pentru îmbunătăţirea profilului distinctiv al acestor două modele.

Opţiunile sport includ pachetele John Cooper Works pentru exterior, respectiv interior şi pachetul John Cooper Works Chili.

Mini va extinde şi gama sa de modele echipate cu sistemul de tracţiune integrală permanentă ALL4, transferul puterii către cele patru roţi devenind disponibil pentru Cooper Countryman şi Cooper Paceman.

Pentru România prețul pentru cele două modele este de 20700 Euro fără TVA pentru Cooper Countryman ALL4 şi 21700 Euro fără TVA pentru Cooper Paceman ALL4.

Aceasta înseamnă că ALL4 poate fi comandat pentru patru variante de model atât la Countryman, cât şi la Paceman, iar cele două modele sport John Cooper Works Countryman şi MINI John Cooper Works Paceman vor continua să aibă tracţiunea integrală ca dotare standard. La noile suplimentări ale gamei - Cooper Countryman ALL4 şi Cooper Paceman ALL4 -, puterea generată de motorul cu patru cilindri (122 CP) este distribuită între puntea faţă şi cea spate nu doar pentru îmbunătăţirea tracţiunii pe suprafeţe alunecoase, ci şi pentru sporirea sportivităţii în viraje.

Noile modele cu tracţiune integrală sunt disponibile standard cu transmisie manuală cu şase trepte şi opţional cu cutie de viteze automată cu şase rapoarte.

Va exista o gamă şi mai vastă de opţiuni care va permite clienţilor atraşi de sportivitate să-şi exprime pasiunea printr-o suită de echipamente ale brandului John Cooper Works. Noul pachet pentru exterior este disponibil pentru toate variantele de motorizări şi transmisii ale modelelor Countryman şi Paceman.

Pachetul cuprinde reglaj sport al suspensiei, jante de 18 ţoli din aliaj uşor în design Twin Spoke Black Burnished şi - ca o suplimentare pentru variantele Cooper S şi Cooper SD - kitul aerodinamic John Cooper Works, care constă din bară frontală cu galerii de aer integrate pentru răcirea frânelor, praguri laterale specifice modelului şi bară spate cu difuzor. Pe lângă benzile negre sau albe pentru capotă, pachetul de design Dark Style accentuează caracterul sportiv provocator al acestor modele echipate cu pachetul John Cooper Works pentru exterior.

În habitaclul automobilului, pachetul John Cooper Works pentru interior include scaune sport cu stofă Diagonal Track în nuanţă John Cooper Works Carbon Black, volan John Cooper Works îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale, buton Sport, Dynamic Traction Control (DTC / control dinamic al tracţiunii), finisare John Cooper Works pentru pragurile uşilor şi tapiţerie a tavanului în culoare antracit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mini extinde gama Countryman și Paceman.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mini extinde gama Countryman și Paceman0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei