Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 95 (5302)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peugeot la Salonul Auto de la Shanghai

 

Peugeot este una din mărcile care și în acest an s-au prezentat cu noutăți la Salonul Auto de la Shanghai. Cu cele 16 modele expuse pe o suprafață de 1525 mp, producătorul francez își prezintă în China cea mai nouă și completă gamă din palmaresul său: expresie a stilului franțuzesc, aceasta include modelele Roland Garros, concept-car-ul Onyx si tehnologia unică Peugeot Hybrid Air.

Salonul Auto de la Shanghai se desfășoară într-o perioadă în care vânzările din China se bucură de un trend ascendent.

Graţie modelelor 308, 408, 508 și 3008 lansate în ianuarie 2013, Peugeot oferă acum cea mai modernă și extinsă gamă propusă vreodată. Gama modernă de autovehicule fabricate în China este completată de un portofoliu important, ce a repurtat un real succes grație modelelor 4008 și RCZ, înregistrând o triplare a vânzărilor de la începutul anului.

Tehnologia “E-power” reînnoiește complet întreaga gamă de motorizări, cu noile motor motoare de 1.6 litri de 160 CP, de 1.6 litri THP de 200 cai putere, apreciat ca cel mai bun motor din lume la categoria sa. În curând, alte noi motorizări de 1.2 litri THP, 1.8 litri CVVT, respectiv 1.8 litri THP vor completa gama oferită. Marca Peugeot prezintă de asemenea si tehnologia inovatoare Hybrid Air, un propulsor unic, ce combină benzina și aerul comprimat pentru a oferi o soluție full-hibrid. Tehnologia, destinată producției la scară largă, este accesibilă, simplă și robustă, ce îşi propune să atingă obiectivul Peugeot de a diminua consumul la doar 2 litri/100km și un nivel al emisiilor de CO2 de 49 g/km.

Toate modelele prezentate la salonul Auto de la Shanghai reprezintă baza gamei mărcii şi contribuie la dezvoltarea continuă a reţelei de dealeri, care va atinge 400 concesionari, ce acoperă aproximativ 80% din teritoriul Chinei, până la sfârşitul anului.

 

Gama Roland Garros: un parteneriat de succes exportat în China

Partener al Turneului Internațional Roland Garros timp de aproape un sfert de secol, Peugeot valorifică acum în China prestigiosul parteneriat, ce integrează valorile mărcii în materie de excelentă sportivă, stil și emoţie. Nuanța de cărămiziu caracteristică terenului specific turneului Roland Garros, precum și atmosfera unică reprezintă elemente ale influenței franceze oferite de modelele 508, 3008 și versiunile de import 308 CC și 207 CC.

 

Onyx: inspiraţia, visul devenit realitate în China

Sculptat din materiale cât mai naturale, acest supercar a fost conceput de designeri pasionați, care s-au inspirat din lumea competițiilor sportive. Echipat cu propulsorul V8 montat central, Onyx își transpune admiratorii într-un univers al performanței, fiind controlat permanent de cabina cu instrumente și comenzi intuitive. Modelul urmărește optimizarea eficienței prin utilizarea materialelor noi, în stare naturală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peugeot la Salonul Auto de la Shanghai.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 773 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peugeot la Salonul Auto de la Shanghai0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei