Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mercedes B-Klasse deschide o nouă eră

 

Mercedes a conceput pentru clasa compactă un model de familie polivalent, în ton cu pretențiile clienților de mașini premium. Noul B-Klasse aduce cu sine tehnologii în premieră, motoare mai economice, spațiu interior degajat și un plus de rafinament. Producătorul spune despre acesta că este un autoturism complet.

Modelul reprezintă un nou început pentru segmentul compact Mercedes atât în ceea ce priveşte designul, cât şi tehnologia folosită pentru aceste modele.

Sunt disponibile patru motorizări noi pe benzină şi diesel, cu injecţie directă şi supraalimentare cu turbină, o transmisie automată cu dublu-ambreiaj, precum şi una manuală. Şoferul este de acum ajutat de noi sisteme de asistenţă, oferite în premieră pentru acest segment.

Consumul de carburant este cu până la 21% mai mic decât cel al fostei generaţii. Toate noile propulsoare au fost dezvoltate de Mercedes. Ambele versiuni diesel (B 180 CDI BlueEFFICIENCY şi B 200 CDI BlueEFFICIENCY) au acum un consum mediu de 4,4 litri pentru 100 de km parcurşi, faţă de 5,2 litri, valoarea de consum a predecesorilor. Noile motorizări pe benzină în patru cilindri supraalimentate cu turbină sunt primele propulsoare din noua generaţie de motoare cu cilindree mică dezvoltate de Mercedes. Ele sunt echipate cu a treia generaţie a sistemului de injecţie directă Mercedes, folosită pentru prima oară pentru clasa compactă pentru motoare mai mici de V8 şi V6.

Noul B-Klasse este un Sports Tourer autentic, oferind spaţiu foarte mare la interior şi performanţe dinamice impresionante, demne de un model compact hatchback. Liniile originale ale designului exterior indică aceste lucruri din orice unghi al maşinii. Părţile frontale şi cea posterioară beneficiază de un design care subliniază lăţimea maşinii - grila motorului este foarte lată şi proeminentă, iar farurile se prelungesc pe lateralele maşinii, la fel ca în partea din spate, unde stopurile din două bucăţi unesc hayon-ul de lateralele maşinii.

Coeficientul aerodinamic este impresionant (cd = 0,26) această valoare ducând modelul Mercedes în topul segmentului său.

Sistemul PRE-SAFE este acum disponibil în exclusivitate în clasa compactă pentru noul B-Klasse. PRE-SAFE pretensionează centurile, închide automat geamurile şi trapa şi repoziţionează scaunul pasagerului din dreapta în cea mai favorabilă poziţie în caz de impact.

Monovolumul german oferă acces la internet în maşină, sistemul de comandă vocală LINGUATRONIC, două sisteme de navigaţie disponibile la preţuri diferite şi un sistem de control ergonomic, foarte intuitiv.

Conceptul modular "ENERGY SPACE" dezvăluie faptul că noul B-Klasse este gata să primească sisteme de propulsie cu energii alternative. Anumite componente ale podelei pot fi modificate pentru ca maşina să fie echipată, de exemplu, cu un motor electric, iar spațiul de sub bancheta din spate poate fi modificat pentru a putea adăposti bateriile unui sistem de propulsie hibridă sau electrică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes B-Klasse deschide o nouă eră.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mercedes B-Klasse deschide o nouă eră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei