Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 87 (5294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet Cruze Station Wagon, dedicat familiștilor europeni

 

Chevrolet a dorit să ajungă mai ușor la inima clienților din Europa. Marca americană s-a gândit să dezvolte în premieră un automobil de familie, unul autentic, pe gustul și măsura cerințelor publicului din țările Bătrânului Continent. Cu noul Cruze Station Wagon, producătorul a demonstrat că se pot obţine niveluri înalte de confort şi satisfacţie în timpul conducerii, la un preţ corect.

A treia versiune a familiei Cruze oferă un spaţiu de încărcare de până la 1.478 l, într-un autovehicul compact.

Întrucât zgomotul tinde să obosească majoritatea persoanelor pe distanţe mari, inginerii şi-au propus să elimine transferul sunetului şi al vibraţiilor produse de motor şi şasiu în habitaclu.

Atât spaţiul din interior, cât şi manevrarea uniformă, rafinamentul la rulare şi fonoizolaţia sunt criterii la fel de importante când stabilim dacă un autovehicul este sau nu alegerea potrivită pentru trasee pe distanţe mai mari. Alţi factori care au efect asupra calităţii experienţei de conducere ţin de tehnologia care facilitează sarcinile precum navigaţia şi parcarea autovehiculului într-un loc îngust.

Inginerii au montat deflectoare din nailon în anumite locuri şi au izolat porţiuni mici din caroserie cu benzi de amortizare aplicate prin topire. Capitonajul plafonului fonoizolant format din trei straturi contribuie la silenţiozitatea modelului Cruze. Acest lucru este valabil în special pentru modelele echipate cu motoare diesel de 2,0 şi 1,7 l, al căror profil acustic se deosebeşte considerabil de motoarele mai vechi cu aprindere prin compresie.

Pe lângă tempomat şi sistemul acustic de asistenţă la parcare, versiunile de nivel mediu şi superior ale modelului Cruze station wagon asigură o conectivitate optimizată. Tehnologia Chevrolet MyLink se bazează pe un ecran color tactil de 7 inch conectat la o cameră video pentru marşarier, în sine o dotare incredibilă pentru această gamă de preţuri.

MyLink afişează pe ecranul tactil datele din smartphone-uri compatibile, atât cu sistem de operare IOS, cât şi Android. Din martie, autovehiculele Chevrolet cu tehnologia Chevrolet MyLink sunt disponibile cu sistemul inteligent Siri Eyes Free, care rezolvă lucrurile la cerere.

Pentru autovehiculele Chevrolet echipate cu tehnologia MyLink este disponibilă, de asemenea, o aplicaţie specială de navigaţie denumită BringGo. Aceasta afişează ruta calculată de smartphone pe ecranul tactil al sistemului.

Aplicaţia BringGo asigură ghidarea pentru încadrarea pe bandă, care va ajuta şoferii prin afişarea benzii (benzilor) corecte pe care trebuie să circule, în timp ce informaţiile actualizate din trafic furnizează date în timp real. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Cruze Station Wagon, dedicat familiștilor europeni.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Cruze Station Wagon, dedicat familiștilor europeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei