Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 80 (5287)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW X4 Concept anunță un nou SUV coupe german

 

BMW pregăteşte un nou SUV-coupe. Prin Concept X4, marca germană oferă o avanpremieră a viitorului familiei BMW X. Noul concept Sports Activity Coupé de la BMW este pregătit să continue povestea de succes a BMW X6, dar într-un nou segment. Proporţiile atractive, contururile ferme degajă emoţia, dinamismul şi robusteţea pe care le-ai aştepta de la un model BMW X. Totodată, automobilul îşi respectă promisiunea de a oferi performanţe remarcabile şi dinamică a condusului.

Toate acestea vor putea fi experimentate când modelul de serie BMW X4 va ieşi de pe linia de producţie pentru lansarea pe piaţă, moment prevăzut pentru prima parte a anului 2014. Cel de-al doilea Sporty Activity Coupé în gama mărcii va fi produs la uzina BMW din Spartanburg (SUA), centrul de competenţă pentru modelele BMW X unde se fabrică şi BMW X5, BMW X6 şi BMW X3.

Caracterul sportiv al BMW Concept X4 este evidenţiat de liniile dinamice, precum şi de proporţii. Cu o lungime de 4.648 mm, o lăţime de 1.915 mm şi o înălţime de 1.622 mm, dimensiunile exterioare ale caroseriei semnalează eleganţa sportivă şi robusteţea puternică. Pe lângă capota lungă a compartimentului motor, consolele scurte şi habitaclul amplasat spre spate, printre particularităţile acestui BMW se numără ampatamentul lung care măsoară 2.810 mm, dar şi jantele de 21 de ţoli, din aliaj, conferă un plus de sportivitate acestui Sports Activity Coupé.

Stilul părţii frontale de la BMW Concept X4 reflectă, în egală măsură, dinamica BMW emblematică, dar şi forţa şi robusteţea tipice pentru un BMW X. Particularităţile BMW tradiţionale, cum sunt grila radiatorului şi farurile circulare duble stilizate, oferă părţii frontale o identitate clară. La BMW Concept X4, aceste caracteristici de design al părţii frontale se evidenţiază şi profunzimea tridimensională. Grila radiatorului este flancată de farurile full-LED cu contur dinamic. În interiorul farurilor, interpretarea fluentă, de formă hexagonală, a aspectului circular dublu specific BMW indică orientarea clară asupra drumului. Continuarea orizontală a elementelor luminoase din interior creează o conexiune vizuală cu grila, ceea ce accentuează suplimentar lăţimea părţii frontale.

Această expresie dinamică se extinde şi la nivelul barei frontale. Pentru a respecta tradiţia modelelor BMW coupé, prizele de aer laterale sunt mai mari decât cele interioare şi sunt o dovadă optică a cerinţei crescute pentru aer de răcire - necesitate care este îndeplinită. Împreună cu ecartamentul lat al automobilului şi centrul de greutate coborât, admisiile reprezintă promisiunea unor performanţe excepţionale. Prizele de aer laterale preiau tema stilistică a grilei radiatorului; liniile orizontale de culoare neagră sunt, asemenea celor ale grilei, parţial albite, doar că marginile sunt cromate şi strălucitoare. Astfel se obţine un contrast seducător de materiale, o combinaţie între calitate şi robusteţea caracteristică modelelor BMW X.

În stilul BMW tradiţional, ecartamentul lung, capota lungă a compartimentului motor, consolele scurte şi habitaclul dispus spre spate conferă maşinii o imagine sportivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW X4 Concept anunță un nou SUV coupe german.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW X4 Concept anunță un nou SUV coupe german0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei