Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 74 (5281)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kia lansează SoulFacelift la Salonul Auto de la New York

 

Kia a lansat un model cu un design îmbunătățit, dotări impresionante și un comportament dinamic. Vorbim de versiunea restilizată Soul ce  își face debutul la New York. Inspirat din conceptul Kia Track'ster, crossoverul coreean are ca misiune să continue dominația Kia în segmentul său de piață și să reprezinte în continuare o soluție perfectă de vehicul urban cu utilitate evidentă.

Şasiul este complet nou și este mai rigid decât cel anterior, mai lung și mai lat. Deși proporțiile exterioare s-au păstrat, noul Soul oferă acum mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagajele lor.

Cu noi setări ale suspensiei și cu mărirea cuplului motor disponibil, noul Soul devine un companion agil și fâșneț în aglomerările urbane. În spiritul personalității sale aparte, și a posibilităților de individualizare a noului model, Soul va fi disponibil în trei niveluri de echipare pentru piața din Statele Unite ale Americii: Base, Plus și Exclaim, iar comercializarea sa va debuta în cel de-al treilea trimestru al anului în curs, prețurile urmând a fi anunțate ceva mai târziu.

La interior se remarcă noul bord, cu o consolă centrală al cărei element principal este ecranul tactil cu dimensiunea de opt inch - cel mai mare montat vreodată pe un Soul - care face parte din noul pachet de infotainment Kia, aflat la cea de-a doua generație, ce include UVO eServices, dar și platforma de operare bazată pe sistemul Android.

O atenție deosebită a primit și trenul de rulare al noului Soul, cu scopul clar de a îmbunătăți caracteristicile dinamice și de manevrabilitate; setări minuțioase au fost efectuate în special asupra sistemului de suspensie. Punțile față folosesc patru bucșe de concepție nouă pentru a îmbunătăți confortul la rulare și amortizarea la deplasările pe drumuri de calitate mai proastă.

Opțional va fi disponibil sistemul Flex Steer, care-i permite șoferului să opteze pentru unul dintre cele trei moduri presetate de funcționare a direcției: Comfort, Normal sau Sport.

Pentru versiunea Base a lui Kia Soul este disponibil un motor pe benzină cu injecție directă (GDI) fabricat din aluminiu, DOHC, cu patru cilindri și o capacitate de 1,6 l, cu o putere maximă de 130 CP/6.300 rot/min. Cuplul maxim motor oferit de unitatea GAMMA este de 160 Nm disponibil de la 4.850 rot/min. Pentru echipările Plus și Exclaim este disponibilă o motorizare

Mai puternică, de 164 CP/6.200 rot/min, obținuți dintr-o unitate de 2 litri ce beneficiază de aportul tehnologiei GDI și care produce 205 Nm de la 4.000 rot/min.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kia lansează SoulFacelift la Salonul Auto de la New York.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kia lansează SoulFacelift la Salonul Auto de la New York0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei