Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 73 (5280)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Cascada dispune de tehnologie și dotări premium

 

Opel plănuiește lansarea pe piață a unei decapotabile cu forme atletice. Noul Cascada, este un autovehicul cu patru locuri elegant, cu o siluetă alungită şi un acoperiş din material textil de înaltă calitate. Dispune de dimensiuni medii, tehnologii și dotări regăsite pe modelele din segmentul premium.

După câteva generaţii Kadett şi Astra Cabrio, marca Opel se întoarce la o veche tradiţie a decapotabilelor cu patru locuri de dimensiuni medii, prestigioase şi rare, cu acoperiş din material textil, care dominau anii ’50 şi ’60, precum Kapitän şi Rekord, dar într-o manieră nouă, proaspătă şi integrând tehnologii avansate

Pentru crearea acoperişului din material textil au fost utilizate materiale de calitate superioară. Structura acoperişului foloseşte componente din magneziu pentru a păstra greutatea redusă. Un mecanism electro-hidraulic deschide acoperişul în 17 secunde la viteze de deplasare de până la 50 km/h.

Rigiditatea caroseriei este un criteriu esenţial pentru autovehiculele cu acoperiş retractabil. În comparaţie cu generaţia anterioară a variantei cabriolet, Astra TwinTop, caroseria modelului Cascada are o rezistenţă la torsiune cu 41% mai mare şi are o rezistenţă la încovoiere sporită cu 27%.

Puntea faţă dispune standard de cea mai bună tehnologie Opel pentru şasiu, cu suspensia HiPerStrut, care a fost dezvoltată iniţial pentru modelul Insignia OPC. FlexRide, sistemul integrat de control complet adaptiv al şasiului dezvoltat de Opel, este, bineînţeles, disponibil pentru modelul Cascada. Acesta sporeşte performanţa în timpul conducerii, manevrabilitatea şi siguranţa, întrucât se adaptează la situaţia de conducere, la stilul şi la preferinţele şoferului.

O gamă largă de sisteme de propulsie va fi disponibilă pentru modelul decapotabil Opel Cascada. Versiunile pe benzină sunt unitățile 1.4 Turbo de 120 și 140 CP, plus noul 1.6 SIDI Turbo ECOTECde 170 CP. Clienții pot alege și între două propulsoare diesel de 165 și 195 cai putere.

Cascada combină experienţa de conducere cu acoperişul coborât cu cea mai bună tehnologie dezvoltată de Opel. Aceasta include sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL+) cu până la 11 funcţii automate, a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye cu noile sale funcţii extinse (sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi avertizarea privind părăsirea benzii de rulare, monitorizarea distanţei faţă de autovehiculul din faţă şi avertizarea privind o coliziune frontală), sistem avansat de asistenţă la parcare, asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă pe bază de ultrasunete, volan încălzit şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă.

Structura extrem de rigidă a celulei pentru pasageri a modelului Cascada este fabricată cu precădere din oţel de înaltă rezistenţă pentru cel mai redus grad de deformare şi cel mai mare spaţiu de supravieţuire posibil în condiţii de accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Cascada dispune de tehnologie și dotări premium.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Cascada dispune de tehnologie și dotări premium0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei