Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 71 (5278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Toyota Verso-S conferă siguranță și versatilitate optimă

Toyota dorește să se numere printre favoriții familiștilor în ceea ce privește monovolumele. Pe un segment tot mai competitiv japonezii aruncă în luptă Verso-S un  vehicul interesant ca nume și concept. Este o propunere adresată unui univers în care Citroen C3 Picasso, Kia Venga și Opel Meriva caută să impresioneze un public avid de mașini spațioase.

Monovolumul niponilor excelează la capitolul flexibilitate, consum și siguranță.

Bazat pe platforma micului Yaris, acest al doilea MPV sub emblema Toyota vizează în special tinerii familiști. Partea de propulsie este alcătuită din două motoare de mic litraj cu performanțe care îi vor atrage în special pe cei aflați în căutarea unui automobil cu o prestanță bună și la capitolul consum. Se poate alege între propulsorul pe benzină de 1.33 litri de 99 CP şi un diesel de 1.4 litri care dezvoltă 90 CP. Ambele unităţi sunt cuplate la o transmisie manuală cu 6 trepte. Opțional, versiunea pe benzină poate avea o transmisie variabilă continuă de tip Multi Drive-S, în timp ce versiunea pe motorină poate fi combinată cu transmisia automată MMT.

Echipat cu cutia manuală, motorul pe benzină are un consum mediu de 5,5 litri la 100 de kilometri şi emisii de 127 de grame de dioxid de carbon pe kilometru. Cu transmisia Multi-Drive S acesta scade la 5.2 litri şi 120 de grame de CO2. Dieselul este opțiunea cea mai viabilă în privința consumului, acesta oferind autonomie superioară. În medie sunt necesari 4,3 litri la 100 de kilometri, valoarea emisiilor fiind de 113 g/km.

Cu o lungime de numai 3,99 metri noul Verso-S împletește modularitatea cu funcționalitatea, reușind să transporte în condiții de confort decente cinci persoane adulte. Ampatamentul de 2,55 metri împreună cu consolele scurte au permis optimizarea spațiului pentru pasagerii față și creșterea confortului pentru cei din spate.

Interiorul conceput inteligent a permis alocarea unui spațiu generos pentru bagaje, care standard oferă 430 de litri. Scaunele spate pot fi pliate pe podea și crea o suprafață plată cu o suprafață de încărcare mare. În plus, minivanul va oferi o mulțime de spațiu pentru pasageri și bagaje. În acest fel, prin intermediul sistemului Easy Flat, volumul poate crește până la 1.388 de litri prin rabatarea lor.

Verso-S este disponibil cu patru nivele de echipare (S-Verso, Cool, Life și Club).

Minivanul va respecta tradiția Toyota în ceea ce privește nivelul standard de siguranță, acesta remarcându-se prin dotările cu sisteme active și pasive. Din fabrică, modelul japonez va fi echipat cu 7 airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului. Tot ca dotări standard vor fi oferite sistemul de control electronic al stabilităţii şi controlul tracţiunii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota Verso-S conferă siguranță și versatilitate optimă.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toyota Verso-S conferă siguranță și versatilitate optimă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei