Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 66 (5273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

MINI Paceman şi Countryman mai multă versatilitate în segmentul compact premium

 

Mini a adus în Europa două noi modele. Lansarea primului Sports Activity Coupé reprezintă un impuls nou pentru aventura mărcii britanice într-o dimensiune nouă. Noul Paceman debutează cu un preţ de început de 20.350 Euro fără TVA pentru versiunea MINI Cooper de 1,6 litri şi 122 CP.

Împărtăşesc aceleaşi gene, dar interpretează partituri diferite; deja un model de succes, MINI Countryman este acompaniat de MINI Paceman în misiunea de a îndeplini dorinţele celor care doresc un automobil compact premium, care să ofere mai multă plăcere a condusului. Prin această lansare, marca britanică îşi respectă angajamentul de a completa gama de modele MINI cu concepte noi şi inovatoare. Pentru aceasta, primul model MINI din istorie care are patru uşi şi un hayon generos este însoţit acum de primul Sports Activity Coupé din clasa lui.

Principalele particularităţi comune ale celor două modele sunt lungimea de peste patru metri şi sistemul de tracţiune integrală ALL4, disponibil opţional. Pe lângă acestea, MINI Paceman vine şi cu un stil distinctiv care este definit de talent sportiv şi eleganţă, ceea ce aduce un nou impuls pentru expansiunea mărcii către noi grupuri-ţintă.

Atât MINI Countryman, cât şi MINI Paceman combină proporţiile şi particularităţile de design emblematice MINI cu propriul caracter individual. MINI Countryman are o imagine versatilă şi robustă, evidenţiind - fără a fi necesară o a doua privire - abilitatea sa de a depăşi limitele mobilităţii urbane.

Pentru MINI sunt disponibile patru motorizări - două pe benzină şi tot atâtea versiuni diesel -, care acoperă un spectru al puterilor ce variază între 82 kW/112 CP şi 135 kW/184 CP, în timp ce transmisia poate fi asigurată opţional de cutia de viteze automată, cu şase trepte, ca alternativă la cea standard (manuală cu şase rapoarte).

Gama de motorizări MINI Countryman cuprinde încă două variante entry-level: MINI One Countryman 98 CP şi MINI One D Countryman 90 CP. Countryman şi Paceman sunt disponibile şi în versiunea John Cooper Works, cele mai performante modele din gamă. MINI John Cooper Works Paceman şi John Cooper Works Countryman sunt propulsate de motorul turbo derivat din motorsport, care furnizează 218 CP, putere ce este transferată către toate cele patru roţi graţie sistemului de tracţiune integrală ALL4 - disponibil standard.

În ceea ce priveşte timpul de sprint (de la 0 la 100 km/h), diferenţa este mică între cele două modele: 6,9, respectiv 7,0 secunde. Ceva mai uşor şi mai eficient din punct de vedere aerodinamic, modelul cu trei uşi este cel care are un uşor avantaj de performanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MINI Paceman şi Countryman mai multă versatilitate în segmentul compact premium.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MINI Paceman şi Countryman mai multă versatilitate în segmentul compact premium0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei