Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 54 (5261)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet lansează noul Trax în al doilea semestru

 

Chevrolet este autorul primelor SUV-uri, iar tradiția este dusă mai departe cu fiecare nou model în parte. Anul acesta marca americană a pregătit un crossover urban denumit Trax și care va rivaliza cu noile Renault Captur și Opel Mokka. Noul SUV de oraș va sosi în România în semestrul al doilea din 2013.

Trax va întregi oferta alături de modelul Captiva.

Gama de motoare va include o unitate pe benzină cu supraalimentare de 1,4 l, un motor pe benzină de 1,6 l, precum şi un motor turbo-diesel de 1,7 l. Motorul turbo pe benzină de 1,4 l este combinat cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, dezvoltă o putere de 140 cp. Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzină de 1,4 l sau diesel de 1,7 l.

Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp şi un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manuală sunt echipate cu sistem Start/Stop. Atât motorul diesel de 1,7 l, cât şi cel turbo pe benzină de 1,4 litri vor fi disponibile şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză.

Interiorul modelului Trax degajă un rafinament clasic şi este completat de dotări de confort utile, cum ar fi panoul de instrumente care îmbină afişajele digitale cu cele analogice.

Noul Trax oferă posibilităţi multiple de depozitare. Pe lângă portbagaj, care are un volum de 358 l, acestea includ diverse compartimente, deasupra şi pe ambele laturi ale consolei centrale, precum şi o cuvă disponibilă sub scaunul pasagerului. Sub podeaua portbagajului este disponibil un spaţiu suplimentar pentru depozitare.

O gamă largă de sisteme de siguranţă pasivă şi activă, disponibile standard, va asigura protecţia eficientă a ocupanţilor în eventualitatea producerii unui accident. Modelul Trax va fi echipat cu şase airbaguri, sistem de control electronic al stabilităţii (ESC), inclusiv un sistem de asistenţă la pornirea în rampă (HSA), sistem de control al tracţiunii (TC), sistem de antiblocare la frânare (ABS) cu distribuţie electronică a forţei de frânare.

Asistenţa pentru stabilizarea remorcii (TSA) şi sistemul de control la deplasarea în pantă (HDC) reprezintă dotări standard pentru autovehiculele cu nivelul de echipare LT.

Cu o lungime de 4.248 mm, lăţime de 1.776 mm şi un ampatament de 2.555 mm, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet are o caroserie cu linii puternice care denotă agilitate şi mobilitate.

Modelul Trax oferă spaţiu suficient pentru cinci persoane. Chevrolet afirmă că noul model „va asigura o dinamică de conducere în concordanţă cu cerinţele urbane, dar va oferi, atunci când este necesar, posibilitatea de a conduce pe teren accidentat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet lansează noul Trax în al doilea semestru.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet lansează noul Trax în al doilea semestru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei