Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Opel pregătește noutăți importante pentru 2013

 

Opel face senzaţie, producătorul auto din Rüsselsheim a dovedit acest lucru de mai multe ori în 2012, lansând o serie de produse noi, care au obţinut peste 40 de premii naţionale şi internaţionale în Europa. Printre cele mai recente premii se numără: Auto Trophy decernat modelului Ampera – pentru a treia oară - şi noului autovehicul Adam orientat spre lifestyle, precum şi Volanul de aur în clasa de monovolume, pentru modelul Opel Zafira Tourer. Aceste distincţii încununează lunga listă de premii obţinute de Opel în 2012, care a început cu „Maşina anului” pentru modelul electric Ampera în Europa, modelul fiind lansat în primăvară.

Pe lângă lansarea primului autovehicul electric adecvat pentru utilizarea zilnică, Opel a impresionat, de asemenea, prin lansarea noului SUV Mokka subcompact şi a noii game Astra, ce include un sedan cu 4 uşi şi modelul Astra OPC de înaltă performanţă. Portofoliul Opel de autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare este completat de noua generaţie Combo, cu marea sa varietate de modele. Anul viitor vor fi lansate, de asemenea, autovehiculul de oraş elegant, orientat spre lifestyle Adam şi elegantul autovehiculul decapotabil de dimensiuni medii Cascada.

La începutul anului 2012, viitorul autovehiculului a început să se contureze. Odată cu lansarea modelului Ampera, un autovehicul electric adecvat pentru utilizarea zilnică, Opel a introdus un segment nou în industria auto din Europa. Pentru prima dată, cei care conduc un autovehicul electric nu mai trebuie să îşi facă griji că vor rămâne în pană din cauza bateriei descărcate. Acest lucru este posibil datorită conceptului revoluţionar de propulsie al modelului Ampera, prin intermediul unui motor electric şi funcţiei de autonomie extinsă, de peste 500 de km, fără a fi nevoie de oprirea la o stație de alimentare. 

La Geneva a avut loc, de asemenea, lansarea modelului Opel Mokka şi a puternicului Astra OPC. Cu o viteză maximă de 250 km/h şi un motor de 2 litri ce dezvoltă o putere de 280 CP, versiunea de înaltă performanţă a modelului GTC Astra este cel mai rapid şi mai puternic model Astra de până în prezent.

Modelul Opel Mokka este o apariţie nouă în segmentul de SUV-uri subcompacte. Cu o lungime totală de 4,28 m, acesta se bucură de toate avantajele unui SUV clasic, de mari dimensiuni, într-o formă actualizată. De asemenea, modelul Mokka respectă promisiunea Opel de a îmbina un design atrăgător cu tehnologii inovatoare şi funcţii specifice clasei superioare.

În 2013 vor fi bifate aparițiile noilor Adam și Cascada.

Totodată, Opel îşi actualizează şi portofoliul de sisteme de propulsie. Ca un prim pas, anul viitor va fi lansată o nouă gamă de motoare pe benzină de dimensiuni medii, cu turbocompresor şi injecţie directă de carburant. Aceasta va fi urmată de o nouă generaţie de motoare turbo-diesel de dimensiuni medii 1.6 SIDI Turbo ECOTEC, cu o putere de 170 CP. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel pregătește noutăți importante pentru 2013.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel pregătește noutăți importante pentru 20130.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei