Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chevrolet Corvette, 60 de ani de design legendar

 

Chevrolet Corvette, legendarul vehicul american renumit pentru aspectul și performanțele sale, sărbătorește anul viitor un eveniment important – aniversarea a 60 de ani. Acesta ilustrează autovehiculul sport veritabil – pur și simplu extraordinar și incitant, trăsături întărite de imaginea sa în cultura pop. Cu toate acestea, stilul său de necontestat nu reprezintă singurul atu al modelului sport.

Faima modelului Corvette a fost consolidată deja de mult timp datorită succesului înregistrat în cultura americană și a rafinamentului său tehnic. De-a lungul timpului, o mare varietate de funcții inovatoare au contribuit la creşterea reputaţiei sale: exemple din ultimele decenii includ anvelopele run-flat, afișajul ce permite proiectarea de date importante pe parbriz, în câmpul vizual al șoferului, precum și tehnologia Magnetic Selective Ride Control, ce asigură amortizarea în timp real.

 

Corvette, în topul box office-ului

Importanța Chevrolet în peisajul cultural american este la fel de evidentă pe străzi ca și în domeniul artelor și al divertismentului. Chevrolet Corvette a avut 1.434 de roluri principale și secundare, atât în programe de televiziune, cât și în filme de Hollywood, făcându-și astfel un nume în cultura pop americană.

„Modelul Corvette este admirat în lumea întreagă, iar autovehiculele de clasă mondială ce îi pot egala statutul de legendă și reușitele sunt puține”, a declarat Vijay Iyer, director relații publice al Chevrolet Europe. „Poveștile pentru micul sau marele ecran trec dincolo de sălile de cinema și creează o legătură emoțională unică cu publicul.”

 

Lansarea noului model Corvette 427 decapotabil, ediția de colecție

Ediția de colecție a noului model Corvette 427 decapotabil a fost concepută special pentru comemorarea celei de-a 60-a aniversări a acestui autovehicul sport de legendă. Este cel mai rapid model Corvette decapotabil construit până acum și include dotări de înaltă tehnologie pentru care modelul a devenit renumit.

„Timp de aproape 60 de ani, modelul Corvette a oferit echipamente și tehnologii de ultimă oră şi performanțe incredibile”, a declarat Tadge Juechter, inginerul-șef responsabil de designul ediției de colecție a modelului Corvette 427 decapotabil.

Având 60 de ani de experiență, modelul Corvette continuă să întruchipeze atât progresul tehnologic, cât și faima în industria cinematografică. La fel ca vinul, Corvette se îmbunătățește cu trecerea anilor! Iar povestea e departe de a lua sfârșit: anul viitor, în cadrul Salonului Auto Internaţional Nord-American de la Detroit, va avea loc dezvăluirea oficială a mult-așteptatului model Chevrolet Corvette C7.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Corvette, 60 de ani de design legendar.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Corvette, 60 de ani de design legendar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei