Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 nov 2012 - Anul XVII, nr. 275 (5180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiat a produs modelul 500 cu numărul 1.000.000

Fiat este în sărbătoare. Micul model retro 500 a ajuns la un număr respectabil de unități produse. Unitatea cu numărul 1.000.000 a ieşit de pe linia de producţie Fiat Auto Polonia. Acest model emblematic lansat în 2007, comercializat în peste 100 de țări din întreaga lume  şi-a început, de asemenea, din 2011, producţia în fabrica mexicană Toluca.

Unitatea cu numărul 1.000.000 este o versiune Lounge, garnisită cu eleganta vopsea în trei straturi, Funky White, și dotată cu un motor de 1,2 litri de 69 CP. Este o maşină unică, la fel ca toate cele produse până în prezent.

De fapt, datorită miilor de variante de personalizare posibile - care combină culori exterioare, interioare, motoare, tipuri de combustibil și echipamente - este foarte greu să găsim două Fiat 500 identice în cele un milion de unităţi produse.

O expresie veritabilă de stil și caracter, Fiat 500 este o invenție pur italiană creată pentru a satisface pe oricine iubește distracţia și căruia îi face plăcere să ajungă oriunde la volanul unei maşini interesante şi pline de farmec. Fiat 500, mereu un jucător important pe piețele internaționale, a fost recent upgradat la gama 2013 - berlină şi cabrio. S-au lansat șase culori de caroserie noi, două versiuni noi (Street și Color Therapy), precum și alte detalii de stil care sporesc spiritul pop distractiv al modelului emblematic.

O expresie autentică a stilului şi personalităţii italiene, noua gamă include două versiuni (berlină şi cabrio), șase niveluri de echipare (Pop, Pop Star, Color Therapy, Lounge, Street şi "By Gucci") și cinci variante de motorizare (1.2 69 CP , 0.9 Turbo TwinAir 85 CP, 1.4 16v 100 CP, 1.2 69 CP EasyPower şi 1.3 16v MultiJet 95 CP).

Fiat 500 a fost primul care a oferit şapte airbag-uri ca dotare standard; primul automobil care a oferit o gamă de peste 1 milion de posibilităţi de personalizare; primul vehicul de 3.55 metri lungime care a fost desemnat cu 5 stele EuroNCAP 5; primul automobil care a oferit un sistem ESP avansat pe toate motorizările disponibile; primul model care a oferit 100 de accesorii personalizate, special concepute; precum şi, primul automobil din Grupul Fiat Group care a fost înzestrat cu motorul revoluționar în doi cilindri TwinAir.

Lansat pe 4 iulie 2007, noul Fiat 500 a trezit imediat un interes enorm în rândul publicului, înregistrând recenzii extrem de favorabile în rândul a peste 7.000 de oameni din 63 de țări din întreaga lume care au fost prezenţi la Torino pentru lansarea noului model.

Publicul prezent a inclus autorități locale, analiști financiari, antreprenori, VIP-uri din lumea mondenă, modă şi sport.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiat a produs modelul 500 cu numărul 1.000.000.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiat a produs modelul 500 cu numărul 1.000.0000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei