Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel Mokka, cel mai compact SUV german

Opel pătrunde din acest an pe un nou segment. Noul Mokka aduce marca germană în rivalitate directă cu modele de succes precum Skoda Yeti. În ciuda lungimii sale de 4,28 metri, modelul Mokka poate transporta fără dificultăţi cinci persoane în scaune cu o poziţie mai ridicată.

Mokka este cel mai compact SUV german și respectă promisiunea Opel de a combina designul atrăgător cu tehnologiile inovatoare şi funcţiile destinate clasei premium, făcându-le accesibile unei categorii mai mari de clienți.

Cele trei motoare eficiente, inclusiv motorul pe benzină de 1,6 litri (115 cp) şi versiunile Turbo de 1,4 l (140 cp) şi unitatea 1.7 CDTI (130 cp) asigură o experienţă dinamică de conducere. Siguranţa este sporită prin intermediul noilor tehnologii revoluționare disponibile acum în segmentul B al autovehiculelor SUV, precum sistemele de asistenţă pentru şofer, bazate pe camera video frontală Opel Eye, camera video pentru marșarier, suportul unic pentru biciclete FlexFix şi scaunele certificate de AGR.

Dinamica de conducere a fost adaptată la stilul de viaţă urban, incluzând avantajele posibilității de deplasare pe teren accidentat. De aceea, în afară de tracţiunea pe puntea faţă, modelul Mokka poate fi echipat cu tracţiune integrală, pentru forță de tracţiune şi manevrabilitate sporite.

Tehnologia tracțiunii integrale este eficientă, inteligentă şi accesibilă, permiţând modelului Mokka să se transforme dintr-un SUV robust de oraș într-un autovehicul de teren performant.

În condiţii de aderenţă sporită, precum drumurile asfaltate, modelul Mokka utilizează modul cu tracţiune pe puntea faţă, distribuind cuplul doar către roţile din faţă. Acest lucru asigură reducerea consumului de carburant. Însă, pentru a îmbunătăţi experienţa de conducere şi manevrabilitatea, distribuția cuplului este schimbată fără întreruperi dinspre puntea faţă către puntea spate, în funcţie de aderență sau situaţiile de conducere.

Pe suprafeţe foarte alunecoase, distribuţia cuplului între puntea faţă și puntea spate este în raport de până la 50-50. În general, şoferul este ajutat de un sistem care se adaptează automat la condiţiile de drum predominante. Întregul sistem de tracțiune integrală cântăreşte doar 65 de kilograme, astfel încât să poată fi redus consumul de carburant.

Echipamentele standard care îmbunătățesc experienţa conducerii pentru toate versiunile modelului Mokka includ Controlul electronic al stabilității (ESC), Controlul tracţiunii (TC), precum şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă (HSA) şi sistemul de control la deplasarea în pantă (HDC) – care sporesc siguranţa şi nivelul de confort în timpul deplasării în rampă sau în pantă.   

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Mokka, cel mai compact SUV german.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Mokka, cel mai compact SUV german0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei