Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 oct 2012 - Anul XVII, nr. 245 (5150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opel prezintă noua decapotabilă Cascada

Opel pregătește debutul unui nou model în gamă. Se numește Cascada și este o decapotabilă de patru locuri ce va fi lansată la începutul anului 2013. Modelul are o siluetă alungită şi un acoperiş din material textil de înaltă calitate.

Ţintind spre vârful gamei Opel, modelul Cascada este o decapotabilă din clasa medie nu numai prin dimensiunile sale (lungime: 4.697 mm; lăţime 1.840 mm fără oglinzile exterioare), dar şi prin alura sa, prin tehnologiile şi funcţiile premium pe care le oferă.

Modelul Cascada asigură o experienţă de conducere precisă, datorită caroseriei sale extrem de rigide, suspensiei faţă HiPerStrut şi sistemului de amortizare adaptivă FlexRide. Şoferul şi pasagerii din faţă se pot bucura de experienţa rulării cu acoperișul premium din material textil coborât, acţionat prin apăsarea unui buton în 17 secunde, la viteze de până la 50 km/h. Dispozitivele de ghidare a centurii de siguranţă acţionate electric, tapiţeria din piele Nappa exclusivistă şi scaunele ventilate şi ergonomice, precum şi sistemele de siguranţă insesizabile şi vigilente fac viaţa mai liniştită şi sigură.  

Pentru crearea acoperişului din material textil al modelului Opel Cascada au fost utilizate materiale de calitate superioară, alese de la furnizorii pentru cele mai prestigioase modele cabriolet premium. Acesta beneficiază de o izolaţie fonică şi termică superioară, datorită unui strat special de fleece din poliester între stratul exterior şi capitonajul de la interior. Un mecanism electro-hidraulic activat printr-un comutator amplasat între scaunele din faţă deschide acoperişul în 17 secunde la viteze de deplasare de până la 50 km/h – modelul Cascada situându-se astfel printre modelele de referinţă în materie de acţionare a acoperişului.

Rigiditatea caroseriei este un criteriu esenţial pentru autovehiculele cu acoperiş retractabil; aceasta are un impact ridicat asupra stilului de conducere, preciziei sistemului de direcţie, acusticii, siguranţei şi confortului.

Noul Opel Cascada de dimensiuni medii are o postură mai impresionantă decât cea a modelului compact Astra Twin Top din 2006. Ampatamentul este cu 71 mm mai lung, ecartamentul faţă cu 56 mm mai lat şi ecartamentul spate cu 70 mm mai mare. Acestea constituie un avantaj în materie de manevrabilitate şi stabilitate. Puntea faţă a modelului Cascada dispune standard de suspensia HiPerStrut, care a fost dezvoltată iniţial pentru modelul Insignia OPC.

Pentru reacţii mai rapide din partea sistemului de direcţie şi pentru mai multă precizie, motorul electric este montat pe cremalieră, în loc de a fi la baza coloanei de direcţie. FlexRide, sistemul integrat de control complet adaptiv al şasiului dezvoltat de Opel, sporeşte performanţa în timpul conducerii, manevrabilitatea şi siguranţa, întrucât se adaptează la situaţia de conducere, la stilul de conducere, precum şi la preferinţele şoferului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel prezintă noua decapotabilă Cascada.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel prezintă noua decapotabilă Cascada0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei