Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 oct 2012 - Anul XVII, nr. 243 (5148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Opel a livrat primul Astra OPC în România

Opel își etalează acum în Europa noua torpilă de clasa compactă. Ultimul exponent creat de inginerii OPC a ajuns și pe șoselele din România, odată cu livrarea exemplarului nr.1 Astra OPC. Echipat cu un motor de 280 CP, modelul a fost predat primului său proprietar în România.

Constantin Anton, 36 de ani, din Buzău, este primul român care a optat pentru cel mai rapid Astra din toate timpurile: „Am fost nevoit să renunţ la motocicletă şi aştept un nivel comparabil de adrenalină de la motorul supraalimentat de 2 litri cu sistem de injecţie directă. Promisiunea cuplului maxim de 400 Nm şi acceleraţia de la 0 la 100 km/h în doar 6 secunde, alături de designul impresionant m-au făcut să optez pentru Opel”.

Noul Astra OPC are un motor cu patru cilindri generează un cuplu maxim cu 25% mai mare decât versiunea anterioară a modelului Astra OPC, dezvoltând, de asemenea, o putere sporită cu 40 CP. Acest lucru înseamnă 140 CP/litru, cea mai mare putere per litru furnizată de un autovehicul Opel de serie echipat cu motor pe benzină, comparativ cu valoarea de 120 CP dezvoltată de modelul Astra OPC anterior.

Inginerii Opel au dezvoltat un sistem de admisie a aerului de ultimă generaţie complet nou pentru a permite pătrunderea unei cantităţi cât mai mari de aer în turbocompresor. În plus, sistemul de evacuare a fost optimizat, pentru a îmbunătăţi circulaţia gazelor de eşapament şi a spori performanţa motorului.

Opel a proiectat un şasiu de înaltă performanţă, cu scopul de a conferi noului Astra OPC o dinamică laterală şi o manevrabilitate excelentă, ca o completare a motorului puternic. Şoferul poate alege unul din cele trei moduri de conducere diferite, fiecare dintre acestea oferind o experienţă de conducere unică, de înaltă performanţă.

Noul Opel Astra OPC a fost echipat cu un diferenţial autoblocabil mecanic multidisc pe puntea faţă, care transmite un cuplu maxim către roţi.

Sistemul de control al stabilităţii ESP din dotarea modelului Astra OPC are trei moduri diferite, care îi permit şoferului să aleagă între un stil de conducere relaxat sau unul dinamic, sportiv. Sistemul de frânare a fost special creat pentru a face faţă cerinţelor de înaltă performanţă ale modelului Astra OPC, chiar şi în condiţii de sarcină maximă.

Modelul Astra OPC utilizează, de asemenea, plăcuţe de frână speciale de înaltă performanţă.

În timpul fazei de dezvoltare, fiecare model OPC este supus unui test de anduranţă pe o distanţă de 10.000 de kilometri, la viteză ridicată, pe segmentul Nordschleife cu o lungime de 20,8 km.

Parcurgerea acestei distanţe pe pista de curse este echivalentă cu parcurgerea a 180.000 de kilometri pe drumurile obişnuite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel a livrat primul Astra OPC în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 450 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel a livrat primul Astra OPC în România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei